Menu

Για την ανάπλαση της οδού Αγίου Νικολάου στο Λιτόχωρο

Τις τελευταίες μέρες ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Έχοντας καταρχήν την ιδιότητα των Δημοτών θεωρούμε ότι έχουμε την υποχρέωση να ενημερώσουμε για το τι έχει συμβεί, τι συμβαίνει και το τι πρόκειται να συμβεί  το προσεχές διάστημα στον τόπο μας σχετικά με την “ανάπλαση της Αγίου Νικολάου”.

Διαβάστε περισσότερα: Για την ανάπλαση της οδού Αγίου Νικολάου στο Λιτόχωρο

Τα Πιέρια Όρη και το κατάφυτο δάσος είναι μια κακή επιλογή

Με έκπληξη ακούσαμε την κυρία Λάμπρου – Ξυπτερά σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό να τοποθετείται και να λέει πως δεν μπορεί να καταλάβει το πώς μειώνεται ο τουρισμός σε ένα μέρος στο οποίο έχει εγκατασταθεί ένα αιολικό πάρκο, εννοώντας φυσικά πως το αιολικό πάρκο, για το οποίο είμαστε σίγουροι πως η κυρία πρόεδρος των ξενοδόχων δεν έχει ιδέα, είναι ένα έργο πνοής. Διαβάστε περισσότερα: Τα Πιέρια Όρη και το κατάφυτο δάσος είναι μια κακή επιλογή

Γιατί δεν λειτουργούν τα διυλιστήρια της Μόρνας;

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας κοινοποιεί την παρούσα επιστολή και το φωτογραφικό υλικό που έχει στη διάθεσή της στην Εισαγγελία Κατερίνης, στον Υπουργό Εσωτερικών και στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Διαβάστε περισσότερα: Γιατί δεν λειτουργούν τα διυλιστήρια της Μόρνας;

Καταγγελία Ε.Λ.Μ.Ε Πιερίας για τα προβλήματα σχολικής στέγης του Δήμου Κατερίνης

Η κυβέρνηση φαίνεται πως πρόθυμο σύμμαχο και συνεργό στην εφαρμογή της αντιεκπαιδευτικής της πολιτικής έχει τη διοίκηση του Δήμου Κατερίνης που στο πλαίσιο της αυστηρής δημοσιονομικής πολιτικής και του «εξορθολογισμού» των δαπανών του Δήμου έχει κατακτήσει, σύμφωνα με ενημερωτικό έγγραφο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, τα πρωτεία στην εξαφάνιση ως δια μαγείας των στεγαστικών προβλημάτων αλλά και συντήρησης/επισκευής που αντιμετωπίζουν μια σειρά σχολείων του Δήμου. Διαβάστε περισσότερα: Καταγγελία Ε.Λ.Μ.Ε Πιερίας για τα προβλήματα σχολικής στέγης του Δήμου Κατερίνης

Στην Νέα Τραπεζούντα λέμε ακόμα το νερό νεράκι!

Επιστολή διαμαρτυρίας των κατοίκων του χωριού προς τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη και το δημοτικό συμβούλιο

Κύριε δήμαρχε, κυρία πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου, κυρίες και κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι,

σας υπενθυμίζουμε πως είστε αιρετοί άρχοντες, και αυτό σημαίνει, πως τη θέση που έχετε σας τη δώσαμε εμείς, οι δημότες του δήμου Κατερίνης, για να μας εξασφαλίσετε μια ποιότητα ζωής. Και σας ρωτάμε, για ποια ποιότητα ζωής μπορούμε να μιλάμε, όταν μας στερείτε το νερό ύδρευσης 50 μέρες το καλοκαίρι εν μέσω καύσωνα; Διαβάστε περισσότερα: Στην Νέα Τραπεζούντα λέμε ακόμα το νερό νεράκι!

Η σκοτεινή πλευρά της πλατείας Δημοκρατίας

Τις τελευταίες μέρες, είμαστε όλοι μάρτυρες της εκτέλεσης εργασιών, με ιλιγγιώδη μάλιστα ρυθμό, ανάπλασης της Πλατείας Δημοκρατίας (Ευκαρπίδη). Δεν είναι άλλωστε και λίγες οι  δημοσιεύσεις σε ηλεκτρονικά και άλλα μέσα  για την πορεία των εργασιών που εκθειάζουν την ανάπλασή της.

Διαβάστε περισσότερα: Η σκοτεινή πλευρά της πλατείας Δημοκρατίας

Βρεφονηπιακοί σταθμοί Δήμου Κατερίνης: Πλήρης αδιαφάνεια και δεκάδες παιδιά εκτός

Για ακόμη μία σχολική χρονιά δεκάδες παιδιά έμειναν εκτός των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Κατερίνης. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα κριτήρια και ο τρόπος επιλογής των παιδιών χαρακτηρίζονται από πλήρη αδιαφάνεια. Διαβάστε περισσότερα: Βρεφονηπιακοί σταθμοί Δήμου Κατερίνης: Πλήρης αδιαφάνεια και δεκάδες παιδιά εκτός

Χιλιάδες Δήμοι και Κοινότητες σε ολόκληρη την Ευρώπη γυρίζουν την πλάτη στις ανεμογεννήτριες

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ στο τέλος του άρθρου! 1.105 Δήμοι και Κοινότητες στην Γερμανία διαμαρτύρονται για τις επιπτώσεις των ανεμογεννητριών και την καταστροφή του περιβάλλοντος.

Η χώρα που αναφέρεται ως παράδειγμα επειδή σταμάτησε τα πυρηνικά της προγράμματα και στράφηκε προς την «πράσινη ενέργεια» είναι η Γερμανία. Μέσα σε μόλις 20 χρόνια, χιλιάδες ανεμογεννήτριες έχουν κατακλίσει την γερμανική ύπαιθρο με στόχο την παραγωγή φθηνής και καθαρής ηλεκτρικής ενέργειας, όπως επίσης την μείωση εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα.

Διαβάστε περισσότερα: Χιλιάδες Δήμοι και Κοινότητες σε ολόκληρη την Ευρώπη γυρίζουν την πλάτη στις ανεμογεννήτριες
Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.