×

Σφάλμα

[sigplus] Κρίσιμο σφάλμα: Ο φάκελος εικόνων stories/afieromata/agrotes υποτίθεται πως είναι μια σχετική διαδρομή προς τον βασικό φάκελο εικόνων όπως έχει οριστεί στον πίνακα διαχείρισης.

Menu

Μεγαλειώδης συγκέντρωση αγροτών και επαγγελματιών στην Κατερίνη

[sigplus] Κρίσιμο σφάλμα: Ο φάκελος εικόνων stories/afieromata/agrotes υποτίθεται πως είναι μια σχετική διαδρομή προς τον βασικό φάκελο εικόνων όπως έχει οριστεί στον πίνακα διαχείρισης.

Μια ιδιαίτερα μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κατερίνη, με τη συμμετοχή αγροτών, κτηνοτρόφων, αλιέων και όλων των ελεύθερων επαγγελματιών, ενάντια στο νέο ασφαλιστικό που προωθεί η κυβέρνηση.

Η συγκέντρωση έγινε στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης και ακολούθησε πορεία έως την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, όπου οι αγρότες παρέδωσαν συμβολικά ψήφισμα στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας.

Κοντά στους αγρότες που είχαν την πρωτοβουλία της συγκέντρωσης ήταν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες της Πιερίας, όπως οι δικηγόροι, οι πολιτικοί μηχανικοί, οι ιατροί, οι οδοντίατροι, οι φαρμακοποιοί, οι συμβολαιογράφοι, οι δικαστικοί επιμελητές, οι έμποροι, οι επιχειρηματίες, οι οικονομολόγοι και οι φοροτεχνικοί, οι συνταξιούχοι, το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, σωματεία εργαζομένων, αλλά και εκπρόσωποι συλλογικών φορέων.

Μάλιστα, τα τεράστια προβλήματα επιβίωσης που προκαλεί στις τάξεις των ελεύθερων επαγγελματιών και των αυτοαπασχολουμένων το νέο ασφαλιστικό, ανέπτυξαν κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν το πρωί της Τετάρτης, οι εκπρόσωποι των φορέων στα γραφεία του δικηγορικού συλλόγου Κατερίνης.

Κλειστά από τις 12 το μεσημέρι ήταν και οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και των τριών Δήμων της Πιερίας, με πρωτοβουλία των εργαζομένων που αποφάσισαν συμβολική κατάληψη των κτιρίων.

από τη συνέντευξη τύπου στα γραφεία του δικηγορικού συλλόγου

Να σημειωθεί ότι στη συγκέντρωση οι αγρότες παράταξαν και τρακτέρ κατά μήκος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως τα οποία στη συνέχεια προπορεύτηκαν της πορείας που έγινε διαμέσου της οδού Ειρήνης.

Οι αγρότες έδωσαν ραντεβού για την Πέμπτη σε συλλαλητήριο που διοργανώνεται με αφορμή την Agrotica.

{gallery}stories/afieromata/agrotes{/gallery}

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.