Menu

Ολυμπιακή Ακτή: Τουριστική αξιοποίηση ή οικοπεδοποίηση;

Του Τάσου Τασιούλα

Ψάχνοντας στο αρχείο μου το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Κατερίνης, βρήκα τα αρχικά σχέδια της φάσης Β1, της περιόδου που ήταν, ακόμα, υπό μελέτη. Το βλέμμα μου έπεσε στην Ολυμπιακή Ακτή.

Περισσότερα: Ολυμπιακή Ακτή: Τουριστική αξιοποίηση ή οικοπεδοποίηση;

Σκέψεις με θέμα την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Πολιτισμό

του Κώστα Χατζηϊωαννίδη

"Πολιτισμός είναι οι ιδιαιτερότητες που χαρακτηρίζουν τις οικονομικές, παραγωγικές, κοινωνικές, πολιτικές σχέσεις που έχουν  ένα σύνολο ανθρώπων που απαρτίζουν μια ομάδα, κοινωνία, φυλή, ένα έθνος" .

Περισσότερα: Σκέψεις με θέμα την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Πολιτισμό

Νέα Σελίδα στο βιβλίο της Πιερίας

tzagasnik

Του Νίκου Τζάγκα

Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Πιερίας

Ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πιερίας με το συνδυασμό του κ. Γιαννούλη, αλλά ταυτόχρονα και ως πολίτης θέλω να βοηθήσω, να προσφέρω στους πολίτες, στην κοινωνία και στο νομό μας. Ζητώ από εσάς να μου δείξετε την εμπιστοσύνη σας στις εκλογές του Μαΐου.

Περισσότερα: Νέα Σελίδα στο βιβλίο της Πιερίας

Για την ανάπτυξη της περιοχής του Ολύμπου

mamourisbas1

Του Βασίλη Μαμούρη

 Η συζήτηση για την ανάπτυξη της περιοχής του Ολύμπου καλά κρατεί και έχει ενταθεί τα τελευταία χρόνια και λόγο της οικονομικής κρίσης.

Περισσότερα: Για την ανάπτυξη της περιοχής του Ολύμπου

Ναρκοθετούν επικίνδυνα το μέλλον της χώρας

Του Φώντα Μπαραλιάκου

Οικονομολόγου – Συμβούλου επιχειρήσεων

 Α.Τσίπρας: Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;

Τσιρώνης (π.Υπουργός) : Το Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο! Τι να κάνουμε τώρα...

Περισσότερα: Ναρκοθετούν επικίνδυνα το μέλλον της χώρας

Ο χρήσιμος φασίστας

Του Γιάννη Τεκίδη

Σοβαρά κρούσματα επιθέσεων από ακροδεξιούς με καθαρά ρατσιστικά και ξενοφοβικά κίνητρα εναντίον προσφύγων, έγχρωμων ξένων και διαφορετικών, σημαδεύουν την καθημερινότητα μας. Μια καθημερινότητα πλαισιωμένη από fake news, παραποιημένη ειδησεογραφία, ταγμένη στην εξυπηρέτηση ενός ποικιλώνυμου πολιτικοοικονομικού μαύρου μετώπου, που ποσώς το ενδιαφέρει η υπεράσπιση της δημοκρατίας, της αλήθειας, και των δικαιωμάτων εγχώριων και ξένων πολιτών. Για τον μαύρο Τύπο και τους συμμάχους του στο διαδίκτυο, οι επιθέσεις αυτές από εθνικιστικές και νεοναζί ομάδες δεν αποτελούν είδηση η  στην καλύτερη περίπτωση θα καταχωριστούν σε ένα μονόστηλο στις εσωτερικές  σελίδες που περνούν συνήθως και απαρατήρητες.

Περισσότερα: Ο χρήσιμος φασίστας

Γιατί η ιστορία είναι η μόνη αλήθεια

paximadaki eirini

της Ειρήνης Παξιμαδάκη

Τι ακριβώς γιορτάζουμε σήμερα; Τι είναι αυτό που είναι ανάγκη και ηθική επιταγή να μνημονεύουμε κάθε χρόνο τέτοια ημέρα; Τιμούμε την επανάσταση ενός λαού που τόλμησε με ιταμότητα να διεκδικήσει την ελευθερία του αψηφώντας τη λογική, κόντρα στις πιθανότητες κι ενάντια σε κάθε πρόβλεψη, κυνηγώντας, όπως αρκετοί πίστευαν, μια χίμαιρα.  Η καθιέρωση αυτού του εορτασμού, της επετείου δηλαδή της ελληνικής επανάστασης κι όχι της ίδρυσης του ελληνικού κράτους που αυτή πέτυχε, θυμίζει λίγο ως πολύ και την καθιέρωση της έτερης εθνικής μας επετείου, αυτή της 28ης Οκτωβρίου.

Περισσότερα: Γιατί η ιστορία είναι η μόνη αλήθεια
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΤΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Βαγγέλης Λαγδάρης: «Τα μεγάλα ζητήματα της περιοχής μας θέλουν εμπειρία και γνώση»

Έκλεισε ο κύκλος των συναντήσεων τοπικών φορέων και στελεχών της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία

Θανάσης Λιακόπουλος: Επείγον αίτημα οικονομικής ενημέρωσης

Την ώρα που συνεχίζονται τα κακής ποιότητας πρόχειρα προεκλογικά έργα σε διάφορα σημεία του Δήμου μας από την απερχόμενη δημοτική αρχή, η λίστα των απλήρωτων υπαλλήλων δεν τελειώνει ποτέ... Μετά...

Παρουσίαση προγράμματος και υποψηφίων για τον Κώστα Κουκοδήμο

Παρουσίασε 250 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους  και Συμβούλους Κοινοτήτων από όλες τις εκλογικές περιφέρειες του Δήμου Κατερίνης

«Η Αρχιτεκτονική είναι η σκηνή στην οποία εξελίσσεται η ζωή των ανθρώπων»

Ανάμεσα σε συναδέλφισσες και συνάδελφους Αρχιτέκτονες βρέθηκε ο Γιώργος Νταντάμης απολαμβάνοντας μια ιδιαίτερη συζήτηση για την αρχιτεκτονική της πόλης. Τον υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης υποδέχθηκαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Πιερίας...

Την Κατερίνη επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Γιαννούλης

Στην Κατερίνη, την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, περιόδευσε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

Επίσημη παρουσίαση του προγράμματος για τον Βαγγέλη Γερολιόλιο

Παρουσίασε τους 95 πρώτους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης ΣΥΝΘΕΣΗ και τους 10 άξονες του προγράμματος του – Συγκινημένος στην ομιλία του από τη μοναδική σε όγκο εκδήλωση ο Βαγγέλης Γερολιόλιος...

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.