Menu

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α Πιερίας σχετικά με την «έλευση» προσφύγων στην Ολυμπιακή Ακτή

syriza newlogo

Δυστυχώς για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες της αναλγησίας και της προσπάθειας διασποράς ψευδών ειδήσεων, όχι μόνο από τους γνωστούς δήθεν "δημοσιογράφους" και τα blogs που διαθέτουν και οι οποίοι είναι έτοιμοι να αναπαράγουν ή να γράψουν δήθεν αποκλειστικά ό, τι ψέμα τους βολέψει ή τους πληρώσουν για να το κάνουν, αλλά και από τον δημοτικό σύμβουλο και αναπληρωτή Δημάρχου κ.Τάκη Λεμονόπουλο, ο οποίος ενώ γνώριζε με τον πιο επίσημο τρόπο ήδη από νωρίς το πρωί της Τρίτης, ότι δεν υπήρχε περίπτωση να εγκατασταθούν πρόσφυγες στην Ολυμπιακή Ακτή ή σε άλλο παραλιακό οικισμό του Νομού, ξεσήκωσε τον κόσμο χρησιμοποιώντας πεζοδρομιακές εκφράσεις ενάντια σε θεσμούς της Πιερίας με κίνδυνο μάλιστα, αναδεικνύοντας ένα θέμα που δεν υπάρχει, να δώσει λαβή σε τουριστικούς πράκτορες και γραφεία να μειώσουν τιμές με πρόσχημα τους δήθεν πρόσφυγες που κατά χιλιάδες θα "φιλοξενούνταν" στην Ολυμπιακή Ακτή.

Διαβάστε περισσότερα: Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α Πιερίας σχετικά με την «έλευση» προσφύγων στην Ολυμπιακή Ακτή

Κάτω τα χέρια από τις Κυριακές μας!

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης στηρίζει την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που έχει κηρύξει η ΟΙΥΕ για την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου. Η συγκεκριμένη Κυριακή είναι μία (1) από τις οκτώ (8) Κυριακές που θεσμοθετήθηκαν με μνημονιακούς νόμους, κατά τις οποίες επιτρέπεται η  χωρίς όρια ελεύθερη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Διαβάστε περισσότερα: Κάτω τα χέρια από τις Κυριακές μας!

Δεκέμβρης 1944: ταξική πάλη του λαού κατά της βρετανικής αυτοκρατορίας και της ελληνικής πλουτοκρατίας

dekembriana1

Η ένοπλη ταξική σύγκρουση του Δεκέμβρη 1944, των δυνάμεων του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ που μάχονταν ενάντια στα βρετανικά στρατεύματα και τις εγχώριες αστικές δυνάμεις, υπήρξε μια αντικειμενική και αναπόφευκτη, κρίσιμη και κορυφαία έκφραση της βασικής αντίθεσης κεφαλαίου - εργασίας, σε συνθήκες που εκ των πραγμάτων είχε τεθεί επί τάπητος το «ποιος - ποιον», δηλαδή, το ζήτημα της εξουσίας.

Διαβάστε περισσότερα: Δεκέμβρης 1944: ταξική πάλη του λαού κατά της βρετανικής αυτοκρατορίας και της ελληνικής...

H Σημέλα Ελευθεριάδου υποψήφια με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα»

eleftheriadou dadamis

Με τιμή και συναίσθηση ευθύνης, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο της Κατερίνης. Έναν Δήμο, πλαισιωμένο από το πολύμορφο φυσικό κάλλος του Ολύμπου, των Πιερίων και της εκτενούς παραλιακής ζώνης και προικισμένο από δημιουργικούς ανθρώπους του μόχθου και των γραμμάτων.

Διαβάστε περισσότερα: H Σημέλα Ελευθεριάδου υποψήφια με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα»

Βιοαέριο: Η σωτηρία για τους κτηνοτρόφους μας, τους παραγωγούς τροφίμων και τη θάλασσά μας

μεγάλα έσοδα για τον Δήμο μας και νέες θέσεις εργασίας!

Μετά τις επόμενες βουλευτικές εκλογές αναμένεται να γίνει μεγαλύτερη η πίεση προς όλους τους κτηνοτρόφους και τους παραγωγούς τροφίμων για να εξηγήσουν τι κάνουν με τα απόβλητα των μονάδων τους. Αναμένεται να ακολουθήσουν πρόστιμα κλπ.

Διαβάστε περισσότερα: Βιοαέριο: Η σωτηρία για τους κτηνοτρόφους μας, τους παραγωγούς τροφίμων και τη θάλασσά μας

Συμπόρευση του συνδυασμού «Αλλαγή Πορείας» με τον Στέργιο Φαρμάκη

Τέσσερα και πλέον χρόνια έχουν περάσει από την ανάληψη  των καθηκόντων της παρούσας διοίκησης στο δήμο μας. Τέσσερα χρόνια κακής διοίκησης που δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στα απλά, στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών.

Διαβάστε περισσότερα: Συμπόρευση του συνδυασμού «Αλλαγή Πορείας» με τον Στέργιο Φαρμάκη
Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.