Menu
διαφήμιση
ΣΚΟΥΦΑ ΜΠΕΤΤΥ 2

Στο ίδιο έργο θεατές

«σκουπίδια, συμβασιούχοι στον «αέρα» και ... τηλεφωνικές συνεδριάσεις ΔΣ»

Η συνεχιζόμενη υποβάθμιση και απαξίωση του ρόλου του Δημοτικού Συμβουλίου στο  Δήμο Δίου-Ολύμπου δεν έχει τέλος. Στις τρεις τελευταίες συνεδριάσεις” (17/5,  7/6 και 19/6/2019),  αν και τακτικές, όπως ορίζει το άρθρο 67 του  ν. 3852/2010, δεν παραβρέθηκε κανείς πλην της  Λαϊκής Συσπείρωσης.  Οι υπόλοιποι  25  ψήφισαν  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ !!!

Περισσότερα: Στο ίδιο έργο θεατές

Η ΝΟΔΕ Πιερίας για τις εθνικές εκλογές

ndlogotipo

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε) Πιερίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ καλωσορίζει τους 6 υποψήφιους  Βουλευτές της παράταξής μας στο Νομό μας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία  για έναν αγώνα νικηφόρο με πολιτικό ήθος και ευπρέπεια για να ανανεωθεί η πολιτική ζωή του τόπου στους κ.κ.  Κουλκουδίνα Σπυρίδωνα, Μάνη - Παπαδημητρίου Άννα, Μπαραλιάκο Ξενοφώντα, Ευθυμία Μπασδρα, Τόνα Θεόδωρο και Χιονίδη Σάββα.

Περισσότερα: Η ΝΟΔΕ Πιερίας για τις εθνικές εκλογές

Μανώλης Κοσμαδάκης: «Όταν δίνουμε τα χέρια το εννοούμε»

kosmadakisfofi

Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής κ. Φ. Γεννηματά και με την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου, ενισχύω με την παρουσία μου στο ψηφοδέλτιο της Πιερίας τον συλλογικό και προσωπικό αγώνα για την ΑΛΛΑΓΗ.

Περισσότερα: Μανώλης Κοσμαδάκης: «Όταν δίνουμε τα χέρια το εννοούμε»

Τμήμα Υγείας Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί»

Εμείς δεν θα κουραστούμε να παλεύουμε για μια δημόσια, αποτελεσματική και προσβάσιμη σε όλους δημόσια υγεία και η Ν.Δ δεν θα κουραστεί να απαξιώνει το δημόσιο αυτό αγαθό, πιστή στις ιδεολογικές αναφορές και  τις πολιτικές της  επιλογές.

Περισσότερα: Τμήμα Υγείας Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί»

H λειτουργία του Νοσοκομείου να μείνει μακριά από κάθε είδους πολιτική – κομματική «εκμετάλλευση»

Μου προκαλεί έκπληξη ως Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης το γεγονός ότι στο βωμό της προεκλογικής περιόδου «θυσιάζονται» προσπάθειες, κόποι και αποτελέσματα εκατοντάδων ανθρώπων που υπηρετούν στο Νοσοκομείο Κατερίνης.

Περισσότερα: H λειτουργία του Νοσοκομείου να μείνει μακριά από κάθε είδους πολιτική – κομματική «εκμετάλλευση»

Η ΝΟΔΕ Πιερίας για το Νοσοκομείο Κατερίνης

neadimokratial

Με πολύ μεγάλη προσοχή παρακολουθήσαμε τις τελευταίες ημέρες τις αναφορές από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης, για την αποδοτικότητα του Νοσοκομείου μας και άλλα.

Περισσότερα: Η ΝΟΔΕ Πιερίας για το Νοσοκομείο Κατερίνης

Έ. Αχτσιόγλου: Τα εργασιακά δικαιώματα θα σαρώσει σαν οδοστρωτήρας ο Μητσοτάκης

syriza prood

«Σε αντίθεση με τα στελέχη του που για μέρες προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι δεν ακούσαμε καλά, όταν ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για επταήμερη εργασία, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης σήμερα εμβάθυνε στη θέση του αυτή με κυνική και αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Περισσότερα: Έ. Αχτσιόγλου: Τα εργασιακά δικαιώματα θα σαρώσει σαν οδοστρωτήρας ο Μητσοτάκης

Νοσοκομείο Κατερίνης και ΤΟΜΥ: Τρία χρόνια σε τροχιά αναβάθμισης

Το Νοσοκομείο Κατερίνης άρχισε να βγαίνει από την κρίση το 2016. Τότε, για πρώτη φορά μετά το 2010, έγιναν οι πρώτοι μόνιμοι διορισμοί γιατρών και προσωπικού. Τότε δόθηκε χρηματοδότηση ύψους 7.000.000 ευρώ για την εξόφληση των παλαιών χρεών του Νοσοκομείου, χρέη που είχαν συσσωρευτεί από το 2010. Το γεγονός αυτό συνέβαλε ουσιαστικά στο να αρχίσει σταδιακά να ανακτά την αξιοπιστία του στην αγορά. Η τακτική χρηματοδότηση του Νοσοκομείου αυξάνεται σταθερά αυτά τα τρία χρόνια, παρά τις προσπάθειες υποτίμησης του έργου για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του.

Περισσότερα: Νοσοκομείο Κατερίνης και ΤΟΜΥ: Τρία χρόνια σε τροχιά αναβάθμισης
Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.