Menu

Η κλοπή των διοδίων συνεχίζεται και με την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ

diodiamalgara

Άλλη μια προεκλογική υπόσχεση που δεν τηρήθηκε ποτέ!

Οι αυτοκινητόδρομοι της χώρας παραχωρήθηκαν το έτος 2008 σε ιδιωτικές εταιρείες από την Ν. Δημοκρατία και τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργο Σουφλιά.

Διαβάστε περισσότερα: Η κλοπή των διοδίων συνεχίζεται και με την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ

Άμεσο πλήγμα στα συμφέροντα της Πιερίας από την αύξηση στα διόδια Μαλγάρων

diodiamalgara

Η διγλωσσία και η αφερεγγυότητα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕ.ΕΛ., σχετικά με το θέμα των διοδίων, έκανε  ακόμη μία φορά την εμφάνισή της  πλήττοντας ευθέως τα συμφέροντα της Πιερίας και των πολιτών της.  Από το «Δεν πληρώνω» ως Αντιπολίτευση (με πρωτεργάτες τους τρείς σημερινούς Βουλευτές Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ), ο ΣΥΡΙΖΑ ως Κυβέρνηση προχώρησε εν μία νυχτί στην αύξηση των διοδίων της «Εγνατίας Οδού»  από 66% έως 150%, όπως συμβαίνει στο Σταθμό των Μαλγάρων, όπου το τίμημα από 1,20 ευρώ θα εκτιναχθεί στα 3 ευρώ!

Διαβάστε περισσότερα: Άμεσο πλήγμα στα συμφέροντα της Πιερίας από την αύξηση στα διόδια Μαλγάρων

Συμμετέχουμε για να διακηρύξουμε την αυτονόητη αλήθεια

Πρός

Τόν  Ἱερό Κλῆρο καί τό Χριστεπώνυμο Πλήρωμα

τῆς  Ἱερᾶς Μητροπόλεώς μας

Αγαπητοί μου,

Οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της Μακεδονίας είναι εξαιρετικά ανησυχητικές. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις με εγρήγορση και χωρίς εφησυχασμό.

Διαβάστε περισσότερα: Συμμετέχουμε για να διακηρύξουμε την αυτονόητη αλήθεια

Υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης ο Θανάσης Λιακόπουλος

Αγαπητές μου Συνδημότισες, Αγαπητοί μου Συνδημότες,

Το 2006, σε ηλικία μόλις 31 ετών εντάχθηκα στον συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση», συμβάλλοντας ουσιαστικά στη νίκη μας. Με την εμπιστοσύνη σας, κερδίσαμε και ενώσαμε την πόλη μας. Συνεχίσαμε μαζί και το 2010, όταν και με αναδείξατε πρώτο σύμβουλο. Το 2014, επέλεξα να παραμείνω κοντά στον δήμαρχο και να τον στηρίξω για να ολοκληρώσει το έργο του, πάλι πρώτος σύμβουλος στο πλευρό του, στην οριακή εκείνη νίκη.

Μαζί δουλέψαμε σκληρά και κτίσαμε δεσμούς εμπιστοσύνης

Τα χρόνια πέρασαν, όλοι ξέρετε το έργο μου από όποια θέση και αν σας υπηρέτησα, έστω και αν όχι από την πρώτη γραμμή. Μαζί...

δουλέψαμε σκληρά, λύσαμε προβλήματα, στηρίξαμε συνανθρώπους μας όταν μας είχαν ανάγκη, με αυταπάρνηση και χαμηλούς τόνους. Με συγκινεί ότι η δουλειά αυτή αναγνωρίζεται από εσάς και με τιμούν οι δεσμοί εμπιστοσύνης που κτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Οι δημότες ζητούν ενότητα

Σε λίγο καιρό, στο κατώφλι της νέας δεκαετίας, η πόλη μας θα κληθεί να διαλέξει τον δρόμο της.

Το τελευταίο που χρειάζεται ο Δήμος Κατερίνης τα χρόνια που έρχονται είναι προσωπικές επιθέσεις και στρατηγικές. Τα προβλήματα είναι μεγάλα και απαιτείται να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Μετά από μία δύσκολη δεκαετία, όλοι μας νιώθουμε την ανάγκη ότι πρέπει να επιταχύνουμε, να συνεργαστούμε και να φύγουμε μπροστά. Ο κόσμος, οι χιλιάδες δημότες, ζητούν από όσους ασχολούνται με τα κοινά να προτάξουμε αυτά που μας ενώνουν, για να πετύχουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Η εμπιστοσύνη σας, τιμή και ευθύνη

Είναι αλήθεια ότι πάρα πολλοί φίλοι από κάθε σημείο του Δήμου εδώ και πολύ καιρό μου ζητάτε επιτακτικά να κάνω το επόμενο βήμα. Αυτή σας η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο το δικό μου, της οικογένειάς μου και των συνεργατών μου είναι συγκινητική και τιμητική· μας γεμίζει ευθύνη.

Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

Έτσι, μετά από ώριμη σκέψη, αφουγκραζόμενος το αίτημα της πλειοψηφίας των δημοτών του Δήμου Κατερίνης για ενότητα και ανάπτυξη, έλαβα την απόφαση να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης. Στις εκλογές του 2019 θα καταθέσω στην κρίση σας έναν δημοτικό συνδυασμό απαρτιζόμενο από ό,τι καλύτερο έχει η πόλη μας, ενώνοντας τη γενιά που μας οδήγησε με την εμπειρία της μέχρι σήμερα με τη γενιά που έρχεται με δυναμισμό και θα βγει μπροστά τη νέα δεκαετία. Κανείς δεν περισσεύει! Το στοίχημα της ανάπτυξης και της βελτίωσης της ζωής κάθε δημότη θα το κερδίσουμε με ενότητα, σύμπνοια και εμπιστοσύνη.

Είμαστε έτοιμοι, οι πόρτες μας είναι ανοικτές

Η προεκλογική περίοδος ξεκινάει. Ήδη ένα σημαντικό τμήμα του συνδυασμού είναι έτοιμο. Δεν προχωρήσαμε περαιτέρω, προκειμένου να περιμένουμε και όλους όσους θέλουν να έρθουν κοντά μας. Είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα, δουλεύοντας αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες. Είμαστε η πλειοψηφία που δεν έρχεται για να διαιρέσει, αλλά για να ενώσει και να δημιουργήσει. Οι πόρτες μας είναι ανοικτές για όποια και όποιον θέλει να δει τα όνειρά του να γίνονται πραγματικότητα.

Αγαπητές μου Συνδημότισες, Αγαπητοί μου Συνδημότες,

Σήμερα, 1η Ιουνίου 2018, ημέρα που γιορτάζουν τα παιδιά όλου του κόσμου και η αγαπημένη μου κόρη ανάμεσα σε αυτά, έχω τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που μου θέτετε τόσον καιρό:

- «Θα είσαι υποψήφιος Δήμαρχος; Θα βγεις μπροστά;»

Ναι, θα είμαι υποψήφιος. Δεν θα βγω μπροστά ως άτομο, ΜΑΖΙ θα βγούμε μπροστά.

- «Τι θέλεις να πετύχεις; Πού θέλεις να οδηγήσεις τον τόπο μας;»

Θέλω την Κατερίνη στις πρώτες 5 πόλεις της Ελλάδας. ΜΑΖΙ θα δουλέψουμε και θα τα καταφέρουμε.

Μπορούμε πιο ψηλά. Μπορούμε καλύτερα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, θα το πετύχουμε. Ενωμένοι, για εμάς και τα παιδιά μας

Θανάσης Γ. Λιακόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

Ενάντια στις ασκούμενες πολιτικές λιτότητας, ανεργίας και υπερφορολόγησης

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και όλους τους πολίτες της Πιερίας που υποφέρουν από τις μνημονιακές πολιτικές να πάρουν μέρος μαζικά στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 30 Μάη και να συμμετάσχουν αγωνιστικά στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.

Διαβάστε περισσότερα: Ενάντια στις ασκούμενες πολιτικές λιτότητας, ανεργίας και υπερφορολόγησης

Ο Δήμος Κατερίνης για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων

adespota kas

Προς ενημέρωση του κοινού και αποκατάσταση της αλήθειας, με αφορμή τη δημοσίευση στις 16/05/2018, στον έντυπο και διαδικτυακό τύπο της Πιερίας, επιστολής του Εμπορικού συλλόγου Κατερίνης, με θέμα «την κατάσταση με τα αδέσποτα ζώα της πόλης και την έκκληση λήψης όλων των ενδεικνυόμενων μέτρων για την περιφρούρηση της υγείας και ασφάλειας των πολιτών» επισημαίνουμε τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα: Ο Δήμος Κατερίνης για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων

Για το ιδιωτικό «αιολικό πάρκο» στη Μηλιά Πιερίων

Εκεί που φύτρωνε φλησκούνι κι άγρια μέντα

κι έβγαζε η γη το πρώτο της κυκλάμινο

Ν. Γκάτσος

Με την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων από τον ΓΓ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης του ιδιωτικού αιολικού «πάρκου» συνολικής ισχύος 22 MW  (11 ανεμογεννήτριες) και των συνοδών υποστηρικτικών έργων αλλά και με τη συναίνεση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, γίνεται ένα βήμα για την υλοποίηση μιας μεγάλης επέμβασης στα Πιέρια όρη.

Διαβάστε περισσότερα: Για το ιδιωτικό «αιολικό πάρκο» στη Μηλιά Πιερίων
Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.