Menu

Περί δήθεν «απλήρωτων εργαζομένων στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης»

Έχοντας διανύσει μια μακρά και ενεργό παρουσία και διαδρομή στα κοινά, από διάφορες θέσεις ευθύνης, έχω διαπιστώσει ότι δεν συνιστά σπάνιο φαινόμενο ειδικά σε προεκλογικές περιόδους να βρεθεί αντιμέτωπος κανείς με το ψεύδος, τη διαστρέβλωση και τη λασπολογία. 

Περισσότερα: Περί δήθεν «απλήρωτων εργαζομένων στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης»

Ο ξεχασιάρης κ. Λιακόπουλος

Του Γιώργου Κυριακίδη

Δημοτικού συμβούλου – υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Κατερίνης

Είναι ακριβώς όπως τα λέτε κύριε Λιακόπουλε. Οι δημότες περιμένουν απαντήσεις. Τις περιμένουν όμως εδώ και 12 χρόνια.

Περισσότερα: Ο ξεχασιάρης κ. Λιακόπουλος

Ο όψιμος πόνος για τα ΑμεΑ...

anapiria

Το τελευταίο διάστημα με αφορμή τη διενέργεια των τοπικών εκλογών παρατηρείται ένα μπαράζ ανακοινώσεων, τοποθετήσεων και διακηρύξεων για τα ΑμεΑ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Λόγια μεγάλα περί δημιουργίας φιλικής πόλης και άλλα τέτοια.

Περισσότερα: Ο όψιμος πόνος για τα ΑμεΑ...

Σπάμε τα δεσμά των πελατειακών σχέσεων

darlagianni alex

Της Αλεξάνδρας Νταρλαγιάννη
Δικηγόρου – δημοτικής συμβούλου
Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνης
με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα»

Δέσμευση και στόχος μαζί για το συνδυασμό μας

Ως δημοτική σύμβουλος και με το συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης στην παρούσα θητεία του Δ.Σ. υπερασπισθήκαμε το δικαίωμα των δημοτών για ίση μεταχείριση από τη Δημοτική Αρχή. Και ταυτόχρονα αγωνιστήκαμε για την ανάδειξη της υποχρέωσης της Δημοτικής Αρχής σε ισονομία και ισοπολιτεία όλων των δημοτών, χωρίς αποκλεισμούς.

Αντιταχθήκαμε στη καθεστηκυία μέχρι σήμερα αντίληψη της Δημοτικής Αρχής της εξασφάλισης των συμφερόντων μόνον των «ημετέρων» έναντι των «άλλων». Πολλά τα παραδείγματα! Προσλήψεις με δίμηνες συμβάσεις, προσλήψεις υδρονομέων, απευθείας αναθέσεις σε «ημετέρους» επαγγελματίες κάθε είδους, εξασφάλιση θέσεων σε παιδικούς σταθμούς, επιχορηγήσεις κι επιδοτήσεις συλλόγων κατά το δοκούν κ.ά. Όλα τα παραπάνω χωρίς αντικειμενικά κριτήρια, χωρίς διαφάνεια, χωρίς δημόσια λογοδοσία, χωρίς απολογισμούς.

Με επιμονή και μαχητικότητα καταφέραμε να δημιουργήσουμε σημαντικές ρωγμές στα «αρραγή» πελατειακά δίκτυα (εφαρμογή κριτηρίων στις θέσεις των παιδικών σταθμών, πρόσκληση ενδιαφέροντος σε όλους τους συλλόγους για επιχορηγήσεις από το Δήμο κ.ά.).

Όμως, δεν αρκούν πλέον μόνον οι ρωγμές. Το δίκτυο πρέπει να «σπάσει». Και τούτο θέλει δύναμη. Τη δύναμη που θα μας δώσει η στήριξή σας!

Καταγγέλλουμε τη μετατροπή της Αλυκής Κίτρους σε θαλάσσια χωματερή

alikespieria

Αποκρουστικές είναι οι εικόνες από τα σκουπίδια σε ακτή στα βόρεια της Πιερίας, που ανήκει στην προστατευόμενη περιοχή του Εθνικού Πάρκου Δέλτα Αξιού. Πρόκειται για την περιοχή Αλυκές ή «Νησί», όπως την αποκαλούν οι ψαράδες, τμήμα που βρίσκεται εντός της προστατευόμενης περιοχής που εποπτεύει ο πρώην Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού - Λουδία - Αλιάκμονα και νυν Φορέας Διαχείρισης Θερμαϊκού, όπου ξεβράζονται εκατοντάδες πλαστικά βαρέλια, δίχτυα μυδοκαλλιεργειών, καθώς και ένα σημαντικό μέρος των πλαστικών που έχουν απορριφθεί στον πολύπαθο κόλπο.

Περισσότερα: Καταγγέλλουμε τη μετατροπή της Αλυκής Κίτρους σε θαλάσσια χωματερή

Είναι αδιανόητο οι μαθητές να είναι «θύματα» του προεκλογικού σας πανικού

 

Το να θέλετε να κάνετε μέσα σε λίγους μήνες ότι έργο δεν κάνατε χρόνια τώρα προσπαθώντας να κερδίσετε χαμένο έδαφος κάτω από τον θρασύ τίτλο της προεκλογικής σας καμπάνιας «Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ», να το ανεχτούμε καθώς μετράτε μέρες στη Διοίκηση του Δήμου. Έστω και έτσι, ας γίνει κάποιο έργο.

Περισσότερα: Είναι αδιανόητο οι μαθητές να είναι «θύματα» του προεκλογικού σας πανικού
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΤΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Βαγγέλης Λαγδάρης: «Τα μεγάλα ζητήματα της περιοχής μας θέλουν εμπειρία και γνώση»

Έκλεισε ο κύκλος των συναντήσεων τοπικών φορέων και στελεχών της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία

Θανάσης Λιακόπουλος: Επείγον αίτημα οικονομικής ενημέρωσης

Την ώρα που συνεχίζονται τα κακής ποιότητας πρόχειρα προεκλογικά έργα σε διάφορα σημεία του Δήμου μας από την απερχόμενη δημοτική αρχή, η λίστα των απλήρωτων υπαλλήλων δεν τελειώνει ποτέ... Μετά...

Παρουσίαση προγράμματος και υποψηφίων για τον Κώστα Κουκοδήμο

Παρουσίασε 250 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους  και Συμβούλους Κοινοτήτων από όλες τις εκλογικές περιφέρειες του Δήμου Κατερίνης

«Η Αρχιτεκτονική είναι η σκηνή στην οποία εξελίσσεται η ζωή των ανθρώπων»

Ανάμεσα σε συναδέλφισσες και συνάδελφους Αρχιτέκτονες βρέθηκε ο Γιώργος Νταντάμης απολαμβάνοντας μια ιδιαίτερη συζήτηση για την αρχιτεκτονική της πόλης. Τον υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης υποδέχθηκαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Πιερίας...

Την Κατερίνη επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Γιαννούλης

Στην Κατερίνη, την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, περιόδευσε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

Επίσημη παρουσίαση του προγράμματος για τον Βαγγέλη Γερολιόλιο

Παρουσίασε τους 95 πρώτους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης ΣΥΝΘΕΣΗ και τους 10 άξονες του προγράμματος του – Συγκινημένος στην ομιλία του από τη μοναδική σε όγκο εκδήλωση ο Βαγγέλης Γερολιόλιος...

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.