Menu

Ουδέποτε ζητήσαμε οικονομική επιχορήγηση από το Δήμο Κατερίνης

Πάγια πολιτική και νοοτροπία του κόμματός μας όσο και της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Πιερίας είναι να υποστηρίζεται οικονομικά από τα μέλη της,  εν αντιθέσει με άλλα κομματικά δημιουργήματα.

Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορηθήκαμε ένα πρωτοφανές γεγονός για την παράδοση και τις αρχές της παράταξής  μας. Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης υπήρχε ως θέμα συζήτησης ΔΗΘΕΝ αίτημα της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας για επιχορήγηση 500 ευρώ για να καλυφθούν έξοδα εκδήλωσης μας.

Διαβεβαιώνουμε τα χιλιάδες μέλη μας στην Πιερία ότι:

  • Η  Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία ουδέποτε έλαβε απόφαση να ζητήσει οικονομική επιχορήγηση  από τον Δήμο Κατερίνης και οποιονδήποτε άλλο φορέα του Νομού μας.
  • Από  τη ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας δεν στάλθηκε επισήμως κανένα αίτημα προς τον Δήμο Κατερίνης για να καλύψει μέρος των εξόδων της εκδήλωσης, που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, η οποία αναβλήθηκε  λόγω κομματικών υποχρεώσεων.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας καταδικάζει απερίφραστα όλες αυτές τις συμπεριφορές και ζητά από την Διοίκηση του Δήμου Κατερίνης να μας δώσει εξηγήσεις για το πώς συμπεριλήφθηκε το δήθεν αίτημά μας στα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Καλούμε τον Δήμο Κατερίνης και όλους τους φορείς να είναι πιο προσεκτικοί όταν μεμονωμένα πρόσωπα ζητούν το οτιδήποτε, επικαλούμενα τη ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας, όπως συνέβη στην προκειμένη περίπτωση με την υπεύθυνη του Τομέα Εργαζομένων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα κ. Κυριακή Καραγιαννίδου, χωρίς να υπάρχουν αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων της κομματικής μας οργάνωσης.

 Για ακόμη μία φορά, διαβεβαιώνουμε  τα χιλιάδες μέλη μας  και όλους τους πολίτες της Πιερίας ότι  η ΝΟ.Δ.Ε Πιερίας  λειτουργεί μόνο μέσα στο πλαίσιο του νόμου.

Ευχόμαστε όλα αυτά τα τραγελαφικά να ήταν απλώς μία αλυσίδα από πρωτοφανή λάθη και τίποτε παραπάνω.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ

Ι.  ΚΟΥΡΙΝΙΩΤΗΣ

 Ο ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ Ν.Δ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Ε.  ΚΛΩΝΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΤΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Χρήστος Λιανός: «Για έναν Δήμο που αξίζει και θέλεις να ζεις»

Μετά από πέντε χρόνια ενεργής συμμετοχής στην τοπική αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης, ο Χρήστος Λιανός διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την επανεκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο, με τον συνδυασμό...

Ο Νίκος Μπίνιας υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά»

Ο Νίκος Μπίνιας κατέρχεται ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Πιερία με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά» και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας τον Χρήστο Γιαννούλη.

Γιώργος Νταντάμης: «Τα αρχαία μας είναι ο πλούτος μας, η μακεδονική κληρονομιά μας»

Σοβαρά ζητήματα που αφορούν τον πολιτισμό και την προώθηση - προβολή του αρχαιολογικού πλούτου της Πιερίας συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, Γιώργου Νταντάμη, στην Εφορεία Αρχαιοτήτων...

Επίσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Πιερία

Την Κατερίνη και περιοχές της Πιερίας επισκέφτηκε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. 

Η Κατερίνη σήμερα στέλνει μήνυμα νίκης και ανανέωσης με δήμαρχο τον Γιώργο Νταντάμη

Ραντεβού σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου, στις 8:30 μ.μ., στον πεζόδρομο της Μ. Αλεξάνδρου (συμβολή οδών Μ. Αλεξάνδρου και Γ. Ολυμπίου), στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υπ. Δημάρχου Κατερίνης Γιώργου Νταντάμη...

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Κατερίνης

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Κατερίνης και έχει ως εξής:  

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.