Menu

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

Κύριε Δήμαρχε, σε προ ημερησίας ερώτησή μου στο Δημοτικό συμβούλιο στις 21/11/2018 ερωτήθηκε η αρμόδια Αντιδήμαρχος  κα Πιπίτσα Μακρίδου σχετικά με τη λειτουργία του κυνοκομείου.

Ρώτησα συγκεκριμένα για: την καθαριότητα του χώρου, αν υπάρχουν ταΐστρες και ποτίστρες για όλα τα ζώα, για την έλλειψη αντιανεμικής προστασίας για το χειμώνα και γιατί δεν μεριμνήσατε για την επίλυση των παραπάνω προβλημάτων έως τώρα επισημαίνοντάς τις ευθύνες σας.

Με έγγραφο το οποίο μου κοινοποιήθηκε στις 15/1/2019 η αρμόδια Αντιδήμαρχος παρουσιάζει την κατάσταση στο κυνοκομείο από ανέφελη έως ειδυλλιακή απαντώντας ψέματα ότι:

"...υπάρχει σωστή λειτουργία και προστασία των ζώων που φιλοξενούνται, οι όροι καθαριότητας τηρούνται αυστηρώς, ο χώρος καθαρίζεται καθημερινά και υπάρχουν ταΐστρες και ποτίστρες"

Για κακή της τύχη όμως στις 16/1/2019 διενεργήθηκε έλεγχος από την κτηνιατρική υπηρεσία που διαπίστωσε τελείως διαφορετικά πράγματα. Ενδεικτικά σας αναφέρω:

  • Σε όλους τους κλωβούς διαπιστώθηκε η ύπαρξη βρωμιάς. Σε κάποια κλουβιά υπήρχε διάβρωση του τοίχου και παρουσία υγρασίας στο δάπεδο και στον τοίχο.
  • Σε ορισμένους κλωβούς  δεν είναι δυνατή η αποστράγγιση των ακάθαρτων υδάτων...
  • Δεν υπήρχαν σε όλα τα κελιά ταΐστρες και ποτίστρες.
  • Τα πλαστικά φύλλα που είχαν τοποθετηθεί για προστασία από το κρύο σε 60 από τα 80 κλουβιά είτε είχαν πλήρως καταστραφεί είτε δεν λειτουργούσαν.
  • Τα κλούβια που έχουν δοθεί για τα ζώα που πάσχουν από λεϊσμανίαση δεν εξασφαλίζουν την απομόνωση των ζώων.
  • Τα φρεάτια εντός του χώρου ομαδικής άσκησης των ζώων δεν ήταν καλυμμένα  με σχάρα αποτελώντας κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των ζώων.
  • Ότι δεν τηρείται βιβλίο νοσηλείας των εισερχομένων ζώων.
  • Για τον προαύλιο χώρο δε, εξωτερικά του χώρου ατομικής άσκησης, υπήρχαν διάσπαρτα κόπρανα των ζώων αποτελώντας εστία μόλυνσης.

κ. Δήμαρχε είναι ξεκάθαρο ότι η εν λόγω Αντιδήμαρχος :

Πρώτον ΨΕΥΔΕΤΑΙ ενώπιων του Δημοτικού Συμβουλίου και

Δεύτερον ασκεί πλημμελώς τα καθήκοντά της.

Λαμβάνοντας δε υπόψη και την απαράδεκτη προσπάθειά της για οικονομική επιχορήγηση πολιτικού κόμματος, δεν αντιλαμβάνεστε ότι  είναι πλέον επιτακτική η απομάκρυνσή της.

Τι προτίθεστε να πράξετε;

Γιώργος Κυριακίδης

Δημοτικός Σύμβουλος

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΤΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Χρήστος Λιανός: «Για έναν Δήμο που αξίζει και θέλεις να ζεις»

Μετά από πέντε χρόνια ενεργής συμμετοχής στην τοπική αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης, ο Χρήστος Λιανός διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την επανεκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο, με τον συνδυασμό...

Ο Νίκος Μπίνιας υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά»

Ο Νίκος Μπίνιας κατέρχεται ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Πιερία με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά» και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας τον Χρήστο Γιαννούλη.

Γιώργος Νταντάμης: «Τα αρχαία μας είναι ο πλούτος μας, η μακεδονική κληρονομιά μας»

Σοβαρά ζητήματα που αφορούν τον πολιτισμό και την προώθηση - προβολή του αρχαιολογικού πλούτου της Πιερίας συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, Γιώργου Νταντάμη, στην Εφορεία Αρχαιοτήτων...

Επίσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Πιερία

Την Κατερίνη και περιοχές της Πιερίας επισκέφτηκε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. 

Η Κατερίνη σήμερα στέλνει μήνυμα νίκης και ανανέωσης με δήμαρχο τον Γιώργο Νταντάμη

Ραντεβού σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου, στις 8:30 μ.μ., στον πεζόδρομο της Μ. Αλεξάνδρου (συμβολή οδών Μ. Αλεξάνδρου και Γ. Ολυμπίου), στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υπ. Δημάρχου Κατερίνης Γιώργου Νταντάμη...

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Κατερίνης

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Κατερίνης και έχει ως εξής:  

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.