Menu

Περί δήθεν «απλήρωτων εργαζομένων στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης»

Έχοντας διανύσει μια μακρά και ενεργό παρουσία και διαδρομή στα κοινά, από διάφορες θέσεις ευθύνης, έχω διαπιστώσει ότι δεν συνιστά σπάνιο φαινόμενο ειδικά σε προεκλογικές περιόδους να βρεθεί αντιμέτωπος κανείς με το ψεύδος, τη διαστρέβλωση και τη λασπολογία. 

Προσφάτως, ως πρόεδρος εδώ και 3 μήνες του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης βρέθηκα στο στόχαστρο του υποψηφίου Δημάρχου Αθανάσιου Λιακόπουλου, με δημοσιεύματα και αναρτήσεις σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης, που βρίθουν όλων των χαρακτηριστικών που περιέγραψα παραπάνω και «εμπλουτίζονται» με παραποίηση γεγονότων και καταστάσεων. Πρόκειται για δελτία τύπου που δεν κάνουν τίποτε περισσότερο από το να υπηρετούν πολιτικές - προσωπικές σκοπιμότητες.

Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας, με αφορμή αυτά τα δημοσιεύματα σε μερίδα του τοπικού τύπου, που υπογράφει ο εν λόγω υποψήφιος δήμαρχος και προκειμένου να μην δημιουργούνται στρεβλές εντυπώσεις περί δήθεν  «απλήρωτων εργαζομένων στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης» και «συνεχιζόμενης κατάστασης μη πληρωμής υπαλλήλων» θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

Οι μισθοί και οι ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης έχουν καταβληθεί κανονικά έως και τις 10 Απριλίου 2019. Για του λόγου του αληθές επισυνάπτεται σχετικό αποδεικτικό έγγραφο που υπογράφει η ταμειακή υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης.

Κατά συνέπεια δεν μπορώ να αντιληφθώ πώς όταν οι εργαζόμενοι οικονομικά και ασφαλιστικά είναι τακτοποιημένοι να τους έχω πει σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κ.Λιακόπουλου «δεν μου έδωσε λεφτά ο Δήμαρχος! (για να σας πληρώσω)».

Κύριε Λιακόπουλε, θερμή παράκληση να είστε προσεκτικός, ακριβής και συγκεκριμένος στις όποιες ανακοινώσεις σας, τις οποίες οφείλετε να διατυπώνετε με τη δέουσα τεκμηρίωση.

Η διοίκηση του Δημάρχου μας Σάββα Χιονίδη διαχρονικά έχει αποδείξει ότι επενδύει στον Πολιτισμό, στη μουσική παιδεία και ενισχύει το έργο προσωπικού και μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης. Έχοντας πάντα ως οδηγό στην πορεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την ειλικρίνεια, τη διαφάνεια στην άσκηση εξουσίας, την σαφήνεια στη διατύπωση της άποψης και την πίστη σε αρχές και ιδέες θα συνεχίσω να εργάζομαι με σοβαρότητα, με σχεδιασμό, με προγραμματισμό, προκειμένου το Δημοτικό Ωδείο να συνιστά και τα επόμενα χρόνια εργαλείο πολιτισμού για τον τόπο μας.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. του 

Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης

Χρυσόστομος Κυραϊλίδης

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΤΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Χρήστος Λιανός: «Για έναν Δήμο που αξίζει και θέλεις να ζεις»

Μετά από πέντε χρόνια ενεργής συμμετοχής στην τοπική αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης, ο Χρήστος Λιανός διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την επανεκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο, με τον συνδυασμό...

Ο Νίκος Μπίνιας υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά»

Ο Νίκος Μπίνιας κατέρχεται ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Πιερία με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά» και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας τον Χρήστο Γιαννούλη.

Γιώργος Νταντάμης: «Τα αρχαία μας είναι ο πλούτος μας, η μακεδονική κληρονομιά μας»

Σοβαρά ζητήματα που αφορούν τον πολιτισμό και την προώθηση - προβολή του αρχαιολογικού πλούτου της Πιερίας συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, Γιώργου Νταντάμη, στην Εφορεία Αρχαιοτήτων...

Επίσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Πιερία

Την Κατερίνη και περιοχές της Πιερίας επισκέφτηκε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. 

Η Κατερίνη σήμερα στέλνει μήνυμα νίκης και ανανέωσης με δήμαρχο τον Γιώργο Νταντάμη

Ραντεβού σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου, στις 8:30 μ.μ., στον πεζόδρομο της Μ. Αλεξάνδρου (συμβολή οδών Μ. Αλεξάνδρου και Γ. Ολυμπίου), στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υπ. Δημάρχου Κατερίνης Γιώργου Νταντάμη...

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Κατερίνης

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Κατερίνης και έχει ως εξής:  

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.