Προσκλητήριο νίκης

zarotisdion

του Διονύση Ζαρώτη

Εσύ, φίλη και φίλε, που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει η επιβίωση. Τι σημαίνει να πηγαίνεις στο σούπερ-μάρκετ και να τρέμει το φυλλοκάρδι σου. Τι σημαίνει να ψάχνεις για δανεικά, για να πληρώσεις τον λογαριασμό του ρεύματος, το ενοίκιο ή τις ασφαλιστικές εισφορές σου. Πόσο μακρινό όνειρο μοιάζει το να φουλάρεις βενζίνη το αμάξι σου. Ξέρεις τι σημαίνει να μην μπορείς να βρεις το δίκιο σου, όταν σε τραμπουκίζουν στον χώρο εργασίας σου ή σε αφήνουν απλήρωτο. Ξέρεις ότι με πολιτική ευθύνη το δημόσιο νοσοκομείο ξεχαρβαλώθηκε, το δημόσιο σχολείο υποβαθμίστηκε και το μέλλον των παιδιών σου, αν δεν έχουν ήδη μεταναστεύσει, σε προβληματίζει. Αν είσαι νέος, μεσήλικας ή ηλικιωμένος, δεν έχει καμία σημασία: δεν θέλεις κανένας να παίζει με την αξιοπρέπειά σου και των δικών σου ανθρώπων.

Σε καλώ την Κυριακή 15 Μαΐου να κάνουμε όλοι μαζί τον λογαριασμό για το τι πάει στραβά στην κοινή μας ζωή κοντά τρία χρόνια τώρα και να τον στείλουμε πίσω σε αυτούς που έχουν το φταίξιμο. Σε καλώ να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πολιτική ανατροπή, για την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης, για τη διαφάνεια στη δημόσια διοίκηση και την πολιτική ζωή. Σε θέλουν απελπισμένο στον καναπέ σου να πνίγεσαι στους λογαριασμούς σου. Μην τους κάνεις τη χάρη! Σε περιμένουμε στον κοινό μας αγώνα!

Όσο για τους κακοπροαίρετους παρατηρητές που ανεβοκατεβάζουν τον πήχυ αυθαίρετα και κατά το δοκούν, δύο λόγια: ο ΣΥΡΙΖΑ αναμετριέται με την ιστορία του, το ένα εκατομμύριο οχτακόσιες χιλιάδες πολιτών που τον ψήφισαν το 2019 και με το μέλλον του: τα εκατομμύρια του λαού που θα τον ξαναφέρουν για το καλό όλων στη διακυβέρνηση της χώρας στις επόμενες εκλογές. Από την ίδρυσή του και εξής κριτής του είναι ο λαός και οι μεγάλες εκλογικές μάχες που έχει νικήσει. Συνδιαμορφωτές στο εν κινήσει κόμμα μας είναι τα μέλη του, τα οποία θα συμβάλουν στο πλάτεμα της δημοκρατίας με την ανάδειξη για πρώτη φορά της Κεντρικής Επιτροπής απευθείας από αυτά. Όσοι έχουμε γραφεί στο κόμμα μέχρι και τις 21 Μαρτίου 2022 έχουμε δικαίωμα ψήφου στην κάλπη της Κεντρικής Επιτροπής. Οι υποψήφιοι στην Κεντρική Μακεδονία είναι 93 και εκλέγονται 34. Βάζουμε έως 11 σταυρούς και οι υποψήφιοι σύντροφοι από την Πιερία είναι αλφαβητικά οι εξής: Γκούνας Αθανάσιος, Καστόρης Αστέριος, Νταρλαγιάννη Αλεξάνδρα, Ορνιθόπουλος Νικόλαος, Σκούφα Ελισσάβετ (Μπέττυ).

Στην κάλπη για την ανάδειξη του Προέδρου ψηφίζουμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ!

Την Κυριακή 15 Ιουνίου μπορείς να ψηφίσεις σε ένα από τα ακόλουθα εκλογικά τμήματα:

στο Αιγίνιο (Αλεξάνδρου Παπάγου 56 & Μακεδονίας)

στην Κονταριώτισσα (πρώην Δημαρχείο Δήμου Δίου)

στην Κατερίνη (Αγίας Λαύρας 23, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ)

στο Λιτόχωρο (ΚΕΠ Δημοτικής Ενότητας Λιτοχώρου, Αγίου Νικολάου 15)

από τις 08:00 ως τις 20:00 έχοντας μαζί σου αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση. Δικαίωμα ψήφου έχουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ από την ηλικία των 15 ετών και άνω. Μπορείς να εγγραφείς μέλος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου, στα εκλογικά τμήματα. Για τη συμμετοχή σου στην εκλογική διαδικασία ορίζεται καταβολή εκλογικής συνδρομής 2 ευρώ.

Καλή αντάμωση την Κυριακή!

Ζαρώτης Διονύσης,

συντονιστής ΟΜ Βόρειου Τομέα Κατερίνης,

μέλος της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πιερίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image
Image

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

Image
Image