Menu

Τελετή λήξης του 6ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στις 11.30 το πρωί πραγματοποιήθηκε στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης η τελετή λήξης του 6ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.

Τον διαγωνισμό, που ξεκίνησε πριν 6 χρόνια και έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη της Κατερίνης  τίμησαν και φέτος 164 συγγραφείς, στους οποίους δόθηκε  η ευκαιρία να ξετυλίξουν μέσα από αυτή τη διαδικασία το ταλέντο τους, τις ανησυχίες και τα οράματά τους. Κατά την τελετή τα μέλη της  συντονιστικής και κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού που αποτελείται από τους : Εύα Ανδρουλιδάκη, Θεόδωρο Δημητριάδη, Σοφία Ελευθεριάδου, Σίσσυ Ζερβουδάκη, Ευγενία Κορτσάρη, Ειρήνη Παξιμαδάκη και Ηλία Τσολακίδη διάβασαν αποσπάσματα από τα διηγήματα που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό, ενώ οι συγγραφείς μίλησαν για την εμπειρία τους στη διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν αναμνηστικά βραβεία και δώρα στους νικητές. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους μικρούς συγγραφείς και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι εμπνέουν τους μαθητές τους και τους ενθαρρύνουν στη δημιουργική γραφή, καθώς επίσης και στις μητέρες, με την ευκαιρία εορτασμού της γιορτής της μητέρας στις 12 Μαΐου.  Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα  να προμηθευτούν τον 6ο τόμο με τη συλλογή των 18 διηγημάτων που διακρίθηκαν στον φετινό διαγωνισμό (εκτύπωση-βιβλιοδεσία: Κέντρο ψηφιακών εκτυπώσεων “Φωτοκύτταρο”), καθώς επίσης τους τόμους προηγούμενων ετών,  να γευτούν τα εδέσματα από το «φουρνί» που ήταν προσφορά του ΙΕΚ Λυδία και να συνομιλήσουν και να γνωριστούν με τα μέλη της ΕΟΔΝΠ.

Παράλληλα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ολάνθιστη αυλή του Καπνικού Σταθμού, η οποία φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία από τις 3 έως τις 13 Μαΐου την Δεύτερη Ανθοκομική Έκθεση, που οργανώθηκε από την Εθελοντική Ομάδα Δράση Ν. Πιερίας σε συνεργασία με το Δήμο Κατερίνης.  Στην έκθεση, στη διάρκεια της οποίας οι επισκέπτες προμηθεύτηκαν λουλούδια σε ιδιαίτερα χαμηλές  τιμές, συμμετείχαν  παραγωγοί του νομού Πιερίας.

Οι εαρινές δράσεις του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης, “Σταθμού γραμμάτων και τεχνών” στην πόλη μας, εκπέμπουν μηνύματα κοινωνικής αλληλεγγύης, προσφοράς  και ευζωίας!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΤΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Χρήστος Λιανός: «Για έναν Δήμο που αξίζει και θέλεις να ζεις»

Μετά από πέντε χρόνια ενεργής συμμετοχής στην τοπική αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης, ο Χρήστος Λιανός διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την επανεκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο, με τον συνδυασμό...

Ο Νίκος Μπίνιας υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά»

Ο Νίκος Μπίνιας κατέρχεται ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Πιερία με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά» και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας τον Χρήστο Γιαννούλη.

Γιώργος Νταντάμης: «Τα αρχαία μας είναι ο πλούτος μας, η μακεδονική κληρονομιά μας»

Σοβαρά ζητήματα που αφορούν τον πολιτισμό και την προώθηση - προβολή του αρχαιολογικού πλούτου της Πιερίας συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, Γιώργου Νταντάμη, στην Εφορεία Αρχαιοτήτων...

Επίσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Πιερία

Την Κατερίνη και περιοχές της Πιερίας επισκέφτηκε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. 

Η Κατερίνη σήμερα στέλνει μήνυμα νίκης και ανανέωσης με δήμαρχο τον Γιώργο Νταντάμη

Ραντεβού σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου, στις 8:30 μ.μ., στον πεζόδρομο της Μ. Αλεξάνδρου (συμβολή οδών Μ. Αλεξάνδρου και Γ. Ολυμπίου), στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υπ. Δημάρχου Κατερίνης Γιώργου Νταντάμη...

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Κατερίνης

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Κατερίνης και έχει ως εξής:  

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.