«Θερινό σινεμά» από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης στο δημοτικό πάρκο

lesxiproboles

Για ακόμα μια χρονιά η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης κάνει το καλοκαίρι στην πόλη πιο κινηματογραφικό!

 Συνεχίζοντας την παράδοση που δημιουργήθηκε, με τη λειτουργία του θερινού κινηματογράφου για 10 χρόνια στην ταράτσα του δημαρχείου και τις επιτυχημένες διοργανώσεις των προηγούμενων  έξι χρόνων στο θεατράκι του πάρκου, η μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή της πόλης, συνεχίζει να δίνει τις ανάσες δροσιάς, ψυχαγωγίας και πολιτισμού που όλοι χρειαζόμαστε αυτές τις μέρες!

Οι προβολές θα διεξαχθούν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στο αμφιθέατρο του πάρκου Κατερίνης με δωρεάν είσοδο για το κοινό. Την τιμητική του θα έχει ο Ιταλικός και Ισραηλινός κινηματογράφος.

Συν-διοργανωτές των προβολών είναι ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο*, το Φεστιβάλ Ολύμπου και η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των προβολών:

  • Πέμπτη 4/7, ‘Οι τέλειοι ξένοι’, (Ιταλία)
  • Τρίτη 9/7, ‘Αναζητήσεις αγνοουμένων’, (Ισραήλ)
  • Πέμπτη 11/7, ‘Η γενιά των 1000 ευρώ’ (Ιταλία)
  • Τρίτη 16/7, ‘Restoration’, (Ισραήλ)
  • Πέμπτη 18/7, ‘Πατρικός δεσμός’ (Ιταλία)
  • Τρίτη 8/8, ‘Ο Προξενητής’ (Ισραήλ)
  • Τρίτη 20/8, ‘Ο Υπεύθυνος Ανθρώπινου Δυναμικού’ (Ισραήλ)

* 5° περιοδεύον αφιέρωμα στον ιταλικό κινηματογράφο 2019 « ΑΡΩΜΑ ΙΤΑΛΙΑΣ»

Η εκδήλωση είναι διοργανωμένη από την Ιταλική Πρεσβεία και το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΑΙΑΛ της Λέρου στο πλαίσιο του Δικτύου Ελληνο-Ιταλικής Πολιτιστικής Συνεργασίας και του Tempo Forte Italia_Ελλάδα 2019.

Tempo Forte είναι μια πρωτοβουλία της Ιταλικής Πρεσβείας στην Αθήνα, μαζί με Ιταλικούς και Ελληνικούς Φορείς, Ιδρύματα, καλλιτέχνες και φίλους της Κουλτούρας για να φέρει «περισσότερα Ιταλία στην Ελλάδα και περισσότερα Ελλάδα στην Ιταλία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image
Image

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Image
Image