«Η γενιά των 1000€» την Πέμπτη στην Κινηματογραφική Λέσχη

lesxigenerazionne

Με την προβολή της ταινίας “ Η γενιά των 1000 €’’ συνεχίζεται την Πέμπτη 11 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης, το αφιέρωμα στον Ιταλικό Κινηματογράφο, στο πλαίσιο των θερινών προβολών από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης. 

Η προβολή της ταινίας γίνεται σε συν-διοργάνωση με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο και είναι με ελεύθερη είσοδο. Ώρα Έναρξης 21.30.

«Generazione mille euro - Η γενιά των 1000€» (2009)

Σκηνοθεσία: Massimo Venier, Ιταλία

Ο Matteo είναι 30 ετών, πτυχιούχος με μεγάλο ταλέντο στα μαθηματικά. Ωστόσο, δεν μπορεί να πληρώσει το ενοίκιο του διαμερίσματος που μοιράζεται με τον Francesco, τον καλύτερο φίλο του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα η ζωή του μετατρέπεται σε εφιάλτη. Χωρίζει με τη φίλη του, και σαν να μην έφτανε αυτό, κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του. Η ξαφνική άφιξη της Beatrice, μιας νέας συγκατοίκου που φιλοδοξεί να γίνει δασκάλα, και της Angelica, η οποία εκτός από το ότι είναι πολύ όμορφη, είναι επίσης επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ στο γραφείο όπου εργάζεται, θα σηματοδοτήσουν βαθιά την πορεία των γεγονότων, τόσο που ο Matteo για πρώτη φορά, θα αναγκαστεί να σκεφτεί το μέλλον… 

Διαβάστε το πρόγραμμα των προβολών εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image
Image

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Image
Image