Σταδιακή επαναλειτουργία για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης 

Σύμφωνα με την ΚΥΑ Αριθμ. ΔΙα/ΓΠ.οικ. 33465/2020 ΦΕΚ 2087/Β/30-5-2020 και μετά από τρίμηνη καραντίνα, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης εναρμονίζεται με τις νέες οδηγίες και προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και δεδομένα λειτουργίας.

Η Βιβλιοθήκη θα είναι ανοιχτή για το κοινό με ωράριο: Δευτέρα & Πέμπτη 13:30 – 20:30, Τρίτη, Τετάρτη & Παρασκευή 08:30 – 15:30.

Όπως αναφέρεται στις οδηγίες λειτουργίας οι επισκέπτες της θα πρέπει να τηρούν τις συστάσεις των αρχών, των ειδικών και των υπαλλήλων (χρήση αντισηπτικού και υγιεινή των χεριών στην είσοδο/έξοδο, τήρηση αποστάσεων 1,5 μέτρου, αποφυγή άμεσης επαφής προσωπικού και χρήστη, χρήση μάσκας και γαντιών όπου χρειάζεται κλπ.), προκειμένου να συμβάλουν από κοινού στην απρόσκοπτη λειτουργία της Βιβλιοθήκης και στην άρτια εξυπηρέτηση όλων.

Μεταξύ των κανόνων που τηρούνται στη Βιβλιοθήκη είναι:

- Δυνατότητα επιστροφών και δανεισμού (τα βιβλία θα διατηρούνται σε ειδικό χώρο καραντίνας για 72 ώρες) κατόπιν τηλ. ραντεβού στο 2351024594

- Έκδοση Κάρτας νέου μέλους μόνο με αποστολή email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

- Για κάθε άλλο θέμα (επείγουσες περιπτώσεις, έρευνα κλπ.) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξυπηρετηθούν μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο τηλ. 2351024594

- Σε κάθε περίπτωση που είναι αναγκαία η πρόσβαση στα ράφια από τον χρήστη θα γίνεται μόνο με χρήση γαντιών και μάσκας.

- Περιορισμός εισόδου στα 2 άτομα (δεν συνεκτιμάται ο αριθμός των υπαλλήλων).

- Μέγιστος χρόνος παραμονής στους χώρους της βιβλιοθήκης 20 λεπτών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image
Image

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Image
Image