Μια μοναδική παράσταση με το Μουσικό Σχολείο και τη Γλυκερία στο αρχαίο θέατρο Δίου

glikeriamo

Μια μοναδική συναυλία με θέμα «Αλησμόνητες πατρίδες, 1922-2022, 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή», θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022  στις 9.30 μμ, στο αρχαίο θέατρο Δίου στο πλαίσιο του 51ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Την εκδήλωση  διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου και η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Συμμετέχουν η Γλυκερία, η  Ορχήστρα και η  Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης και η Δημοτική Χορωδία Αιγινίου «CantoOlympus».Οι υπόλοιπες συντελεστές είναι ο τραγουδιστής κ.. Παναγιώτης Τουρνάς, οι κ.κ. Γεώργιος Γκουτζαμάνης και Μιχάλης Καρυοφυλλίδης στη διδασκαλία της ορχήστρας, οι κ.κ. Παναγιώτης Τουρνάς και  Μιχάλης Καρυοφυλλίδηςστη διδασκαλία της χορωδίας, ενώ αφηγητής είναι ο κ. Γεώργιος Κουφός, Ομότιμος Καθηγητής του Α.Π.Θ. Την καλλιτεχνική επιμέλεια και  διεύθυνσηέχει αναλάβει ο  κ. Μιχάλης Καρυοφυλλίδης.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Προπώληση εισιτηρίων: στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος,  στο βιβλιοπωλείο ΝΕΣΤΩΡ,  στο βιβλιοπωλείο ΜΑΤΙ και στο βιβλιοπωλείο 1900

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image
Image

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Image
Image