Προβολή της ταινίας «Ο αδελφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους»

lesxi deinos

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κατερίνης (ΕΕΕΕΚ) σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης και τον ΟΠΠΑΠ Κατερίνης, θα προβάλλει την ταινία ‘Ο αδελφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους’. Η ταινία θα προβληθεί στον 1o όροφο του Πνευματικού Κέντρου Εκάβη του Δήμου Κατερίνης, την προσεχή Παρασκευή 2/12/2022 και ώρα 20.00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

 

Ο αδελφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους / Mio fratello rincorre i dinosauri
(Ισπανία – Ιταλία, 2019)

Σκηνοθεσία: Stefano Cipani

Με τους: Alessandro Gassmann, Isabella Ragonese, Rossy de Palma.

Εμπνευσμένη από μια αληθινή ιστορία, η ταινία ‘O Αδελφός Μου Κυνηγάει Δεινόσαυρους’ είναι μια χιουμοριστική, οικογενειακή ταινία για την ιδιαιτερότητα και την ποικιλομορφία που απέσπασε το Βραβείο Νεανικού Κοινού της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Υπόθεση:

Ο Τζακ ήθελε πάντα έναν μικρό αδερφό, και όταν γεννιέται ο Τζο πιστεύει πως ο μικρός του αδελφός είναι υπερήρωας με εκπληκτικές δυνάμεις. Ωστόσο, καθώς μεγαλώνει μαθαίνει ότι ο Τζο έχει σύνδρομο Down. Ανησυχώντας για την εικόνα του και την εντύπωση που θα κάνει στο κορίτσι των ονείρων του, ο Τζακ κρύβει την ύπαρξη του αδελφού του από τους συμμαθητές του. Αλλά όταν βγαίνει στην επιφάνεια η αλήθεια, ο Τζακ μαθαίνει ότι η ενέργεια και η μοναδικότητα του μικρού του αδελφού μπορούν πράγματι να αλλάξουν τον κόσμο – όπως άλλωστε κάνει κι ένας υπερήρωας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image
Image

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Image
Image