Παρουσίαση του βιβλίου του Ιωάννη Κ. Δημητριάδη «Έφεσος - Κιρκιντζές - Στουπί - Νέα Έφεσος»

dimitriadis efesso

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του καθηγητή και συγγραφέα Ιωάννη Κ. Δημητριάδη «Έφεσος - Κιρκιντζές - Στουπί - Νέα Έφεσος, Ιστορία - Λαογραφία - Πολιτισμός», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Νέας Εφέσου, το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 και ώρα 19:00.

 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Α. Θ. Παναγιότητος Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρασιατών Νέας Εφέσου «Ο Ηράκλειτος» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εντοπίων Νέας Εφέσου «Το Στουπί».

Την εκδήλωση συντονίζει η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου, Ουρανία Κατσαμάκα, φιλόλογος. Τον συγγραφέα και το βιβλίο παρουσιάζουν οι φιλόλογοι Πηνελόπη Τζιώκα, Νεκταρία Χάρη και Παναγιώτα Τρύπου. Συμμετέχουν οι χορωδίες των παραπάνω Πολιτιστικών Συλλόγων, με χοράρχη τη Μαρίκα Φωτοπούλου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

19:00 Έναρξη - Παρουσίαση παραδοσιακών τραγουδιών από τις χορωδίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Νέας Εφέσου «Ο Ηράκλειτος» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Εντοπίων Νέας Εφέσου «Το Στουπί». Διεύθυνση χορωδιων Μαρίκα Φωτοπούλου

19:20 Παρουσίαση του συγγραφέα Ιωάννη Κ. Δημητριάδη από τη φιλόλογο Παναγιώτα Τρύπου με ταυτόχρονη προβολή ολιγόλεπτου video

19:30 Απονομή τιμητικής διάκρισης στον συγγραφέα Ιωάννη Κ. Δημητριάδη - Xαιρετισμοί επισήμων

19:50 Προβολή ολιγόλεπτου video σχετικού με το θέμα του βιβλίου

20:00 Παρουσίαση του βιβλίου από τις φιλολόγους Πηνελόπη Τζιώκα και Νεκταρία Χάρη

20:25 Ερωτήσεις - Tοποθετήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image
Image

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Image
Image