4.624 μισθωτοί και συνταξιούχοι απευθύνθηκαν με ερωτήματα και με καταγγελίες στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης μέσα ‪σε 122 ημέρες, από την εφαρμογή του lockdown μέχρι και τις 15 Ιουλίου. Το εύρος της αναστάτωσης και της αγωνίας των εργαζομένων στο Νομό Πιερίας είναι ακόμα μεγαλύτερο, δεδομένου ότι σε αυτόν τον αριθμό των χιλιάδων περιστατικών, προστίθενται οι καταγγελίες και οι αναφορές που σταθερά όλο αυτό το διάστημα μας θέτουν υπόψη του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης τα εργατικά σωματεία.

Η Λαϊκή Συσπείρωση, το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ σε δήμους και περιφέρειες, ασκώντας μαχητική, ταξική αντιπολίτευση στη διοίκηση του Δήμου Κατερίνης και στηρίζοντας τις διεκδικήσεις των φορέων του μαζικού κινήματος διεκδικεί μέτρα στήριξης των ανέργων, των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, των συνταξιούχων, των αγροτών που πλήττονται σε συνθήκες  οικονομικής ασφυξίας, ανεργίας, περιστολής αστικών δικαιωμάτων, ξεχαρβαλώματος εργασιακών σχέσεων και χτυπήματος συνδικαλιστικών δημοκρατικών ελευθεριών.

Σύνορα, Τουριστική Προβολή, Μειώσεις δημοτικών τελών

Ο δημοτικός μας συνδυασμός ήδη από τις 14 Μάϊου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το μεγάλο πρόβλημα του Τουρισμού μας φέτος. Δυστυχώς ακόμη και σήμερα, 6 Ιουλίου, η δημοτική πλειοψηφία με την ευθύνη για τις λύσεις στο θέμα του τουριστικού μας προϊόντος δεν φαίνεται να κάνει αυτά που πρέπει.

filodimos

Πριν από λίγες ημέρες η κυβέρνηση εγκαινίασε για τρίτη φορά το νέο πρόγραμμα του ΥΠΕΣ, σε αντικατάσταση του πολύ πετυχημένου κατά γενική ομολογία του προγράμματος «Φιλόδημος» που τόσο πολύ βοήθησε στην χρηματοδότηση των Δήμων της χώρας ονομάζοντάς το, για να δώσει και μια επίφαση προοδευτικότητας, «Αντώνης Τρίτσης».

Την Παρασκευή 19 Ιούλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στις 8μμ στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης με ομιλητή τον Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ

Το ξέσπασµα της πανδηµίας του κορονοϊού ήταν για όλους µια πρωτόγνωρη και δύσκολη κατάσταση. Όλοι µας δώσαµε την µάχη να βγούµε µε τις λιγότερες δυνατές απώλειες από την πανδηµία. Ο χρόνος, που κέρδισε ο λαός, δεν αξιοποιήθηκε από την κυβέρνηση για να στηριχθεί αποφασιστικά το δηµόσιο σύστηµα υγείας, να παρθούν όλα τα αναγκαία µέτρα προστασίας σε κρίσιµους χώρους, όπως τα σχολεία, να εξασφαλιστεί η διενέργεια µαζικών τεστ στον πληθυσµό.

Η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης διαμαρτύρεται έντονα για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί Σέρβοι τουρίστες οι οποίοι ερχόμενοι στην Ελλάδα, εγκλωβίστηκαν στα σύνορα λόγω του ότι στις 15/6 εκτάκτως εκδόθηκε ΦΕΚ το οποίο παρέτεινε το κλείσιμο των συνόρων για κατοίκους χωρών εκτός Ζώνης Σένγκεν μέχρι τις 30/6.

Σελίδα 1 από 21

Image

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image
Image