Το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής - Τουρισμού - Μικρομεσαίων της Ν.Ε. Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ύστερα από πολυήμερη διαβούλευση με φορείς και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και συναφών επαγγελμάτων, διαμόρφωσε ένα πλέγμα προαπαιτούμενων και προτάσεων για την εκκίνηση της τουριστικής περιόδου του 2021, αλλά και προτάσεις για άμεσες και μακροπρόθεσμες ενέργειες που αφορούν σε κυβερνητικές παρεμβάσεις και σε δράσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης προκειμένου να αναβαθμιστεί το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν του Νομού μας. 

foitafi

Δυναμώνουμε τον αγώνα για την επαναλειτουργία των σχολών μας με όλα τα μέτρα προστασίας!

Ο νόμος Κεραμέως - Χρυσοχοΐδη θα μείνει στα χαρτιά!

Στα πλαίσια του μεθοδευμένου σχεδίου κατασυκοφάντησης των φοιτητών και των αγώνων τους, μιας απόπειρας να ταυτιστούν οι φοιτητές με εγκληματίες, είδαμε τις τελευταίες μέρες σε όλη την Ελλάδα όργιο καταστολής και όχι μόνο ενάντια των φοιτητών. Τα καθημερινά περιστατικά αστυνομικής βίας, οι -στρατιωτικού χαρακτήρα- περιπολίες αστυνομικών σωμάτων σε σχολές, γειτονιές και πλατείες, είναι συνειδητή κυβερνητική πολιτική και αποτέλεσμα όλης της προσπάθειας ενοχοποίησης του λαού για την δικαιολόγηση της πολιτικής τους. Επιλέγουν τρομοκρατία και αυταρχισμό για να μην κουνιέται φύλλο.

sxoleioaithousa

Για την εκπαιδευτική κοινότητα δεν υπάρχουν «εκλεγμένοι» αιρετοί και το σύνολο σχεδόν όσων ορίστηκαν κατέθεσαν στις 10-2-2021 στη Δ/νση Πρωτ/θμιας Εκπ/σης Πιερίας, δηλώσεις παραίτησης από μέλη του «Π.Υ.Σ.Π.Ε» Πιερίας.

tsalop

Με αφορμή τις εργασίες τοιχογράφησης που έλαβαν χώρα στον τοίχο της όμορης με την πρώην Οικία Τσαλόπουλου ιδιοκτησίας , ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Πιερίας θα ήθελε να γνωστοποιήσει τα εξής:

ethelastegoi

Πρωτοβουλία πολιτών προτείνει την άμεση δημιουργία υπνωτηρίου αστέγων και καλεί τον Δήμο Κατερίνης να συνδράμει στην υλοποίηση του συγκεκριμένου σχεδίου. Αναζητείται εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία για τριετή ενοικίαση η οποία θα ανακαινιστεί με έξοδα της πρωτοβουλίας.

Σελίδα 1 από 28

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image
Image
Image