Κυνική ομολογία για την απένταξη του έργου του ποδηλατοδρόμου

politesedrasi

Το εγκεκριμένο έργο του ποδηλατόδρομου από τη Διοίκηση Χιονίδη απεντάχθηκε, κατά κυνική ομολογία του αναπληρωτή δημάρχου Γ. Νταντάμη. Και όπως μας είπε, για αυτήν την εξέλιξη φταίνε άλλοι!

Κυνική ομολογία από τον Αναπληρωτή Δημάρχου κ. Νταντάμη, στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι το έργο του ποδηλατόδρομου απεντάχθηκε.

Χάθηκαν οι προθεσμίες, καθώς η Διοίκηση, δυο χρόνια τώρα, δεν κατάφερε να  φέρει εις πέρας ένα έργο εγκεκριμένο, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την προηγούμενη διοίκηση, που ο ίδιος ο κ. Νταντάμης ομολόγησε, ότι είναι ίσως το μόνο (όπως ισχυρίστηκε) έργο που παρέλαβε σε τόσο προχωρημένο σημείο.

Με τη συνηθισμένη πλέον πρακτική  η διοίκηση, για κάθε αρνητική εξέλιξη σε έτοιμα έργα, ρίχνει την ευθύνη σε κάποιον άλλον, ενώ για κάθε  καλό προσπαθούν να καρπωθούν την αποκλειστικότητα. Στο ίδιο πνεύμα, ο αναπληρωτής δημάρχου μας απάντησε, ότι χάθηκε το έργο από υπευθυνότητα της Αντιπεριφέρειας.

Μόνο που δυο χρόνια τώρα, εμείς παρακολουθούμε φωτογραφίες και δελτία τύπου για την αγαστή συνεργασία της Διοίκησης με την Αντιπεριφέρεια.  Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν ενημερώθηκε ΠΟΤΕ ούτε και οι δημότες, ότι υπάρχουν προβλήματα. ΑΦΟΥ απεντάχθηκε το έργο, κατόπιν δική μας ερωτήσεως ενημερωθήκαμε, ότι και πάλι αυτοί δεν φταίνε σε τίποτα.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image
Image

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

Image
Image