Μοναδικός και κοινός μας στόχος η ανατροπή της σημερινής νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης

skoufabetty2021

Ευχαριστώ θερμά από καρδιάς όσους συντρόφους και συντρόφισσες με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους στις εσωκομματικές διαδικασίες για την εκλογή μελών στην Κ.Ε αλλά και Προέδρου στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και με εξέλεξαν στο ανώτερο κομματικό όργανο. Η τεράστια συμμετοχή πολιτών απέδειξε ότι η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα ήταν απόλυτα σωστή.

Να δώσω συγχαρητήρια στους συνυποψηφίους μου, σε όσους εκλέχθηκαν αλλά και σε όσους δεν τα κατάφεραν.

Η Πιερία πλέον θα έχει 3 μέλη στην νέα ΚΕ και από την μεριά μου και με την συνεργασία τους, θα φροντίσουμε όλοι μαζί για έναν κοινό σκοπό ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να είναι πρώτο κόμμα στην Ελλάδα, αλλά και στην Πιερία.

Από την πλευρά μου ως βουλεύτρια, παράλληλα με τα νέα μου κομματικά καθήκοντα, θα συνεχίσω να προωθώ και να στηρίζω τα συλλογικά και κοινωνικά αιτήματα στην Πιερία στη βουλή με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα και διάθεση.

Μοναδικός και κοινός μας στόχος άλλωστε, είναι η ανατροπή της σημερινής νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης, που τόσα δεινά συσσώρευσε στον τόπο και τους πολίτες. Είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι η αυριανή κυβέρνηση του τόπου θα είναι σε προοδευτική κατεύθυνση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη της χώρας μου, οι εκατοντάδες χιλιάδες νέων μελών, αλλά και πολλοί και πολλές περισσότεροι, θα είναι την επαύριο κυρίαρχοι παντού!

Ελισσάβετ  Μπέττυ Σκούφα

Βουλεύτρια Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image
Image

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

Image
Image