Menu

Ο Φώτης Γκαβαρδίνας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Θανάση Λιακόπουλο

gavardinasfotis

Ο απόστρατος αξιωματικός Φώτης Αντωνίου Γκαβαρδίνας, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Ο Φώτης είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Χιονοδρομικού Ομίλου Κατερίνης (ΧΟΚ) ενώ έχει σημαντική παρουσία σε πολλούς ακόμη συλόγους του Δήμου μας.

«Η υποψηφιότητα του Φώτη Γκαβαρδίνα τονίζει και πάλι ότι για τον συνδυασμό μας τα σχολεία του Δήμου μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, μετά το νεό Μουσικό Σχολείο. Θέλουμε να προχωρήσουμε στην ενεργειακή αναβάθμιση των σχολείων μας, να διορθώσουμε μία προς μία όλες τις ατέλειες και τα επικίνδυνα σημεία και να τα παραδώσουμε στους συνδημότες μας ασφαλείς» τόνισε ο Θανάσης Λιακόπουλος. Ακόμη δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι «θα δώσουμε λύσεις ουσίας στους εθελοντές του Δήμου μας, πολλαπλασιάζοντας τις δυνατότητες δράσης τους σε σημαντικά θέματα του τόπου μας. Το ίδιο αφορά και τους απόστρατούς μας, που είναι σίγουρο πως δικαιούνται περισσότερης συμμετοχής και δράσης στο τοπικό κοινωνικό γίγνεσθαι.

Φώτης Γκαβαρδίνας: «Θα υπηρετήσω τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μου»

«Η συμμετοχή μου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό του Θανάση Λιακόπουλου είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και υπόσχεσης στον εαυτό μου πως με γνώμονα τις ηθικές αξίες και την ανάγκη του συνανθρώπου, θα υπηρετήσω τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μου.

Ως απόστρατος των Ενόπλων Δυνάμεων έχω μάθει να κινούμαι με σχέδιο και πειθαρχία προκειμένω να επιτευχθούν στόχοι για την καλυτέρευση της καθημερινότητάς μας.

Προσωπικά πιστεύω πως η ενασχόληση με τα αυτοδιοικητικά είναι προσφορά και υποχρέωση όλων μας, στο βαθμό που αναλογεί στον καθένα. Ανήκω στη γενιά της αλληλεγγύης, που το πρόβλημα και η ανάγκη του γείτονα ήταν υπόθεση και φροντίδα όλων.

Έχω τη διάθεση, έχω το σθένος, έχω το χρόνο να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών της

πόλης μας. Στηρίζω τον υποψήφιο δήμαρχο Κατερίνης Θανάση Λιακόπουλο, έναν άνθρωπο εργατικό, έμπειρο σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, με όραμα και διάθεση να προσφέρει στην κοινωνία.

Ζητώ την ψήφο σας!  Υπόσχομαι να μείνω σταθερός στις αξίες και τα πιστεύω μου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»

Δελτίο Τύπου συνδυασμού Θανάση Λιακόπουλου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΤΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Βαγγέλης Λαγδάρης: «Τα μεγάλα ζητήματα της περιοχής μας θέλουν εμπειρία και γνώση»

Έκλεισε ο κύκλος των συναντήσεων τοπικών φορέων και στελεχών της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία

Θανάσης Λιακόπουλος: Επείγον αίτημα οικονομικής ενημέρωσης

Την ώρα που συνεχίζονται τα κακής ποιότητας πρόχειρα προεκλογικά έργα σε διάφορα σημεία του Δήμου μας από την απερχόμενη δημοτική αρχή, η λίστα των απλήρωτων υπαλλήλων δεν τελειώνει ποτέ... Μετά...

Παρουσίαση προγράμματος και υποψηφίων για τον Κώστα Κουκοδήμο

Παρουσίασε 250 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους  και Συμβούλους Κοινοτήτων από όλες τις εκλογικές περιφέρειες του Δήμου Κατερίνης

«Η Αρχιτεκτονική είναι η σκηνή στην οποία εξελίσσεται η ζωή των ανθρώπων»

Ανάμεσα σε συναδέλφισσες και συνάδελφους Αρχιτέκτονες βρέθηκε ο Γιώργος Νταντάμης απολαμβάνοντας μια ιδιαίτερη συζήτηση για την αρχιτεκτονική της πόλης. Τον υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης υποδέχθηκαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Πιερίας...

Την Κατερίνη επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Γιαννούλης

Στην Κατερίνη, την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, περιόδευσε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

Επίσημη παρουσίαση του προγράμματος για τον Βαγγέλη Γερολιόλιο

Παρουσίασε τους 95 πρώτους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης ΣΥΝΘΕΣΗ και τους 10 άξονες του προγράμματος του – Συγκινημένος στην ομιλία του από τη μοναδική σε όγκο εκδήλωση ο Βαγγέλης Γερολιόλιος...

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.