Menu

Αποχιονισμός και ρίψη αλατιού στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές

apoxionismosmer

Στον αποχιονισμό του οδικού δικτύου και στη ρίψη αλατιού στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές επικέντρωσαν τις επιχειρήσεις τους τα συνεργεία του Δήμου Κατερίνης κατόπιν και της χθεσινοβραδινής χιονόπτωσης.

 

Επιπλέον, ρίψη θαλασσινού νερού γίνεται σε όλες τις γειτονιές της Κατερίνης, ενώ συνεργεία επιχείρησαν και επιχειρούν στις περιοχές Παραλίας, Καλλιθέας, Περίστασης, Κορινού, Ολυμπιακής Ακτής.

Όπως σημειώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος: «Η πρόσβαση σε όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης του Δήμου μας διεξάγεται κανονικά. Καλούμε ωστόσο τους δημότες να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις τους λόγω του παγετού. Εξακολουθούμε να είμαστε σε επιφυλακή και σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων, παρεμβαίνουμε, όπου απαιτείται, για τη διατήρηση της προσβασιμότητας στο οδικό δίκτυο  και την άμεση αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων στο σύνολο του Δήμου».

Τέλος, για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης οι πολίτες, καλώντας τον τηλεφωνικό αριθμό 11123,  μπορούν να αναφέρουν στις υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης οιοδήποτε σχετικό με την κακοκαιρία ζήτημα αντιμετωπίζουν ή εντοπίζουν.

Mέριμνα για την αδιάλειπτη λειτουργία και την ασφαλή πρόσβαση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου

Έναν ιδανικό προορισμό για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες - λάτρεις των χειμερινών σπορ, για τους απλούς θεατές, καθώς και για όλους όσοι θέλουν, να απολαύσουν τον καφέ ή το φαγητό τους, με φόντο το λευκό τοπίο, συνιστά το  Χιονοδρομικό  Κέντρο Ελατοχωρίου.

Τόσο κατά την περίοδο των έντονων χιονοπτώσεων των τελευταίων ημερών, όσο και γενικότερα σε καθημερινή βάση η Τεχνική υπηρεσία, όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης,  ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελατοχωρίου, οι εργαζόμενοι στο Χιονοδρομικό Κέντρο μεριμνούν με κάθε διαθέσιμο μέσο, για την ασφάλεια των πολιτών και την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου.

Αντίστοιχη μέριμνα υπάρχει για το ορειβατικό καταφύγιο της Άνω Μηλιάς, καθώς και για το σύνολο των ορεινών περιοχών του Δήμου.

«Φροντίζουμε διαχρονικά και διαρκώς, η πρόσβαση στο Χιονοδρομικό Κέντρο, καθώς και  σε όλους τους μοναδικής ομορφιάς ορεινούς προορισμούς του Δήμου μας να γίνεται με ασφάλεια και οι δρόμοι να είναι πάντα καθαροί από χιόνι και πάγο» επισημαίνει σε δήλωσή του,  ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο οποίος κάλεσε τους φίλους των χειμερινών σπορ, αλλά και τις οικογένειες που αγαπούν το χιονισμένο τοπίο να μη διστάζουν να εκδράμουν στα βουνά του Δήμου Κατερίνης, φροντίζοντας φυσικά να έχουν μαζί τους και αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στη Βόρεια Πιερία

Οι  Κομματικές Οργανώσεις  Βάσης του ΚΚΕ στη βόρεια Πιερία, συνεχίζουν την πορεία τους ενημερώνοντας  τους κατοίκους των χωριών για τον εκλογικό στόχο του κόμματος ο οποίος είναι ισχυρό ΚΚΕ για...

Συνεδρίασε η Διακομματική Επιτροπή για τις εθνικές εκλογές

Η συνεδρίαση  της  Διακομματικής Επιτροπής, την οποία συγκάλεσε ο Δήμος Κατερίνης, ενόψει των εθνικών εκλογών της 07ης Ιουλίου 2019, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου. Την...

20 χρόνια Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

«ΚΑΛΩΣ ΑΝΤΑΜΩΘΗΚΑΜΕ  για τον Δημήτρη Κυριακού» - Ένα χρόνο μετά  - Καλεσμένος καλλιτέχνης ο Λάκης Χαλκιάς  

Συμμαχία των πολλών για την προστασία του κοινωνικού κράτους

Τα δείγματα γραφής που έχει δώσει η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία του κοινωνικού κράτους, την έξοδο από τη μνημονική επιτροπεία και τη λιτότητα, αλλά και τη στήριξη της...

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.