Menu

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Κατερίνης

laikisispeirosipa

Ένα μέρος των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Κατερίνης παρουσίασε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Νίκος Τσουπέης σε εκδήλωση που έγινε σε ξενοδοχείο της πόλης, το απόγευμα της Τετάρτης.

«Ζητάμε να μας στηρίξετε για να γίνουμε η λαϊκή αντιπολίτευση, η αντίσταση απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται και στους δήμους σαν συνεχεία της κεντρικής πολιτικής», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσουπέης, προσθέτοντας ότι η Λαϊκή Συσπείρωση θα σταθεί δίπλα στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών.

Ο κ. Τσουπέης υπογράμμισε ότι με την αύξηση της ανταποδοτικότητας, οι δημότες θα βάλουν το χέρι στην τσέπη και συγχρόνως η παραχώρηση  δημοτικών υπηρεσιών, όπως γίνεται σε πολλούς δήμους στα χεριά ιδιωτών, θα αυξήσουν το κόστος τους και δεν θα γίνουν σε καμία περίπτωση ποιοτικότερες. «Εμείς δεν θα παραδώσουμε δημοτική περιούσια ή δημοτικές υπηρεσίες. Θα βάλουμε εμπόδια στη πρακτική του δήμου- μάνατζερ επιχειρηματιών ή δήμου φοροεισπράκτορα. Θα στηρίξουμε όλες τις λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά τους με την πλήρη λειτουργία των κοινωνικών δομών, με μειώσεις η καταργήσεις δημοτικών τελών σε ευπαθείς ομάδες όπως άνεργοι, μονογονειακές οικογένειες, ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι δεν θα συνεχίσουμε να στέλνουμε κατασχέσεις στη φτωχολογιά, αντίστοιχα θα μειώσουμε η θα καταργήσουμε τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στους υποψηφίους του συνδυασμού είπε ότι είναι οι διπλανοί μας, οι γείτονες μας, οι συνάδελφοι στον χώρο εργασίας μας, οι άνεργοι φίλοι μας, είναι οι άνθρωποι που έχουν τις ίδιες έννοιες και προβλήματα με μας, που μας καταλαβαίνουν, που μας συμπαραστέκονται στα δύσκολα αλλά κυρίως είναι αγωνιστές, δεν έσκυψαν το κεφάλι, δεν αποδέχονται την κοινωνική αδικία και το ότι δεν ικανοποιούνται οι σύγχρονες ανάγκες τους.

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ «ΛΑΪΚΗΣ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

1) Ευαγγελόπουλος Ιωάννης Συνταξιούχος, Μέλος του Δ.Σ. του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ  Κατερίνης

2) Γκούνης Νίκολαος Εκπαιδευτικός

3) Αμανατίδης Βασίλειος (Βάσιας) Συνταξιούχος

4) Κιτοπούλου Σοφία Ιδιωτική υπάλληλος Μέλος του Δ.Σ. του συνδικάτου ιδιωτικών υπαλλήλων νομού Πιερίας η Πρωτοπορία, πτυχιούχος φιλοσοφικής.

5) Κάλφα Αναστασία Συνταξιούχος

6) Μαβίδης Πέσιτς Δημήτριος Εργαζόμενος στον κλάδο επισιτισμού τουρισμού πτυχιούχος φιλοσοφικης ΑΠΘ

7) Κεμερίδης Γεράσιμος (Μάκης) Συνταξιούχος

8) Ριαλάς Γεώργιος εκπαιδευτικός, Μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πιερίας

9) Μεταξιώτης Δημήτριος Συνταξιούχος, Μέλος της Ένωσης Γονέων Δημου Κατερίνης

10) Ρούτσας Κωνσταντίνος Αυτοαπασχολούμενος πρώην πρόεδρος σωματείου ψυκτικών, πρώην μέλος της Ομοσπονδίας βιοτεχνών εμπόρων Κατερίνης, πρώην μέλος διοίκησης ΓΕΣΕΒΕ

11) Νικολαΐδου Πολυξένη (Ξένια) Συνταξιούχος γιατρός

12) Νικολαΐδου Φωτεινή Εκπαιδευτικός

13) Ορφανίδης Χρήστος Συνταξιούχος, Πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Παναγία Σουμελά

14) Στεφανίδης Κωνσταντίνος Αυτοαπασχολούμενος

15) Τερζοπούλου Κατερίνα (Καίτη) Συνταξιούχος

16) Τεκτονίδης Κωνσταντίνος ιδιωτικός υπάλληλος, πτυχιούχος φιλοσοφικής ΑΠΘ

17) Κλιγκόπουλος Στέλιος Συνταξιούχος, πρώην Πρόεδρος του συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «η Πρωτοπορία», πρώην μέλος του Δ.Σ. του σωματείου των οικοδόμων, των εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ, της Διοίκησης του Ε.Κ.Κ.

18) Αετόπουλος Αναστάσιος Εκπαιδευτικός

19) Καρακούσης Θεόδωρος Συνταξιούχος

20) Καρακούσης Βασίλειος Εκπαιδευτικός

21) Σαραφίδου Κατερίνα (Κατίνα) Συνταξιούχος

22) Παπαγεωργίου Αρχοντία Φοιτήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ

23) Ζάχου Μαργαρίτα Φαρμακοποιός

24) Αβραμίδης Χαράλαμπος (Χάρης) Αυτοαπασχολούμενος

25) Αϊδινόπουλος Βασίλειος Εκπαιδευτικός

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.