Προβλήματα στην Πιερία από το πέρασμα του νέου κύματος κακοκαιρίας

kakokairiaparal

Προβλήματα στις μετακινήσεις και πλημμύρες σε δημόσιους δρόμους και ζημιές στο παραλιακό μέτωπο, κυρίως στη νότια Πιερία προκάλεσε η κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή μας από το απόγευμα της Τρίτης.

Πλημμυρισμένους δρόμους είχαμε στις Δημοτικές Ενότητες Ανατολικού Ολύμπου και Δίου στους οποίους διακόπηκε η κυκλοφορία, ενώ με απόφαση του δημάρχου τα σχολεία και των δυο βαθμίδων στην δημοτική ενότητα του Ανατολικού Ολύμπου του δήμου Δίου Ολύμπου παρέμειναν την Τετάρτη κλειστά.

Στο Δήμο Κατερίνης τα μηχανήματα επιχειρούσαν από νωρίς στην παράκτια ζώνη του Δήμου (Παραλία, Κορινός, Ολυμπιακή Ακτή)  προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα που προέκυπταν στο οδικό παραλιακό δίκτυο.

«Για την άμεση κινητοποίηση του μηχανισμού του Δήμου και όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, η οποία συνέβαλε προκειμένου να αντιμετωπιστεί το νέο κύμα κακοκαιρίας χωρίς κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα» έκανε λόγο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Συμεωνίδης επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Ο μηχανισμός του Δήμου όπως αποδείχθηκε ήταν σε πλήρη ετοιμότητα και κινητοποιήθηκε άμεσα, υποδειγματικά και αποτελεσματικά από την πρώτη στιγμή».

kakokairiaparal2

https://cyber-shop.gr/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image