Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο αλληλεγγύης με κουτιά από γάλα

ethelgalata

Μία συμβολική δράση αλληλεγγύης διοργανώνει η Εθελοντική Ομάδα Πιερίας σε συνεργασία με το Δήμο Κατερίνης, το βράδυ της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου στην πλατεία δημαρχείου της πόλης.

Οι εθελοντές μας καλούν να ανάψουμε τα φώτα ενός ξεχωριστού Χριστουγεννιάτικου δέντρου, φτιαγμένου με κουτιά από γάλα. «Θα στήσουμε ένα διαφορετικό δέντρο να έχουν και αυτά τα Χριστούγεννα, όλα τα παιδιά ένα ποτήρι ζεστό γάλα», τονίζει χαρακτηριστικά η Εθελοντική Ομάδα, καλώντας όλους τους πολίτες της Κατερίνης να συμμετέχουν στη δράση

«Θα ξεκινήσουμε στις 10:00 το πρωί και θα συγκεντρώνουμε κουτιά από γάλα ολόκληρη την ημέρα, ενώ μόλις σκοτεινιάσει θα στολίσουμε το δέντρο μας με εκατοντάδες αναμμένα κεράκια.

Σας καλούμε να προσφέρετε λίγο γάλα σε τενεκεδένια συσκευασία για να στήσουμε το ωραιότερο δέντρο της πόλης μας στέλνοντας μήνυμα σε όλο τον κόσμο πως θα σταθούμε όρθιοι, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο και δεν θα επιτρέψουμε την φτωχοποίηση της κοινωνίας, προστατεύοντας με κάθε τρόπο τα παιδιά.

Όλοι μαζί, θα στείλουμε γράμμα στον Αη Βασίλη σηκώνοντας πολλά αερόστατα! Έτσι όπως τα σηκώναμε παλιά και από τις γειτονιές του Καπνικού Σταθμού. Να λοιπόν μια βραδιά και για μεγαλύτερα παιδιά με γκρίζα μαλλιά.

Το Κοινωνικό  Παντοπωλείο της ΕΟΔνΠ τροφοδοτεί σε μόνιμη βάση 45 οικονομικά ανήμπορες οικογένειες, με 35 κιλά τρόφιμα κάθε μήνα, στις οποίες μεγαλώνουν περισσότερα από 50 ανήλικα παιδιά, ενώ το Κοινωνικό Φαρμακείο στηρίζει εδώ και 7 χρόνια 728 οικογένειες που αδυνατούν να προμηθευτούν τα φάρμακά τους», σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας.

https://cyber-shop.gr/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image