Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Κίτρους Γεώργιος

mitropolitis ge

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ,  στη Θεσσαλονίκη, νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος, ο οποίος είχε διαγνωστεί πριν από μερικές ημέρες θετικός στον κορονοϊό.

Όπως έγινε γνωστό, σε σχετική ανακοίνωση της Μητρόπολης, ο Γεώργιος, μετά από μία εβδομάδα σε κατ’ οίκον περιορισμού, ακολουθώντας τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών, μετέβη στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης για καλύτερη ιατρική παρακολούθηση.

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, ο οποίος στις 13 Νοεμβρίου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με ήπια συμπτώματα, συμπλήρωσε ήδη μια εβδομάδα κατ’ οίκον περιορισμού.

Ακολουθώντας τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών,  μετέβη  στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις και πληρἐστερη ιατρική παρακολούθηση.

Η κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου είναι πολύ καλή. Ο ίδιος δέχθηκε δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα συμπαράστασης από διάφορα πρόσωπα, κληρικούς και λαϊκούς. Ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν προς το πρόσωπό του.

https://cyber-shop.gr/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image