Συλλήψεις για παράνομα διπλώματα οδήγησης στην Κατερίνη

sillipsi asty

Σε εξέλιξη βρίσκεται πολύμηνη έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας για την εξάρθρωση κυκλώματος που εξέδιδε παράνομα διπλώματα οδήγησης στην Κατερίνη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συμμετέχοντες στο κύκλωμα είχαν εκδώσει παρανόμως περισσότερες από 200 άδειες οδήγησης, ενώ πολλοί από τους υποψηφίους οδηγούς δεν έδιναν καν εξετάσεις, για να τις αποκτήσουν. Έως τώρα έχουν γίνει περισσότερες από 10 συλλήψεις και η έρευνα της αστυνομίας εστιάζεται στη Διεύθυνση Μεταφορών Πιερίας.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν μετά το πέρας της επιχείρησης και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας ανακοίνωσε ότι λόγω της εν εξελίξει έρευνας ανεστάλη για δύο ημέρες η λειτουργία της Διεύθυνσης Μεταφορών Πιερίας.

Η ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Πιερίας

Η Αντιπεριφέρεια Πιερίας, με απόφασή της, προχωρά στην άμεση αναστολή της λειτουργίας της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών  της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, για σήμερα Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 και αύριο Τρίτη 23 Μαρτίου 2021, στο πλαίσιο εκτάκτου ελέγχου που πραγματοποιείται από τις αρμόδιες αρχές.

Η Αντιπεριφέρεια Πιερίας στηρίζει και συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο την έρευνα των αρμόδιων ελεγκτικών αρχών, προκειμένου να μη μείνει καμία σκιά στη λειτουργία της υπηρεσίας.

Ως περιφερειακή διοίκηση δεν δείχνουμε ούτε πρόκειται να δείξουμε την παραμικρή ανοχή σε οποιοδήποτε φαινόμενο αδιαφάνειας και είμαστε αποφασισμένοι να διευκολύνουμε με κάθε μέσο και τρόπο το έργο των ελεγκτικών αρχών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image