Όσο πιο πολλοί θα είμαστε, τόσο πιο δυνατά θα ακουστούμε

pelekasripansi1

Τη συμβολική πορεία μήκους περίπου 1,5 χιλιομέτρου θα διανύσουν το Σάββατο 5 Ιουνίου πολίτες της Κατερίνης, στην περιοχή του Πέλεκα, συμμετέχοντας σε μία διαμαρτυρία για τα φαινόμενα ρύπανσης που παρατηρούνται στην περιοχή της αντιπλημμυρικής τάφρου.

Το κάλεσμα απευθύνει η ομάδα I Can’t Breathe, σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Παναγία Σουμελά".

Συγκεκριμένα στο κάλεσμα αναφέρεται:

«Το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021,  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, θα κάνουμε συμβολική πορεία, μήκους περίπου 1.5χλμ. ακολουθώντας τον ρου του Πέλεκα.

Θα συναντηθούμε στις 9:30 π.μ. στο σημείο όπου ενώνεται η αντιπλημμυρική τάφρος με το ποτάμι, έξω από την αποθήκη καπνού «ΣΑΜΨΟΥΣ» στο τέρμα της οδού Παναγίας Σουμελά.

Κι επειδή «η τέχνη στηρίζει την ελπίδα» θα έχουμε τη χαρά να μας συνοδεύουν μουσικοί της πόλης μας. Θα τερματίσουμε στη θέση του Ποντιακού Συλλόγου «Παναγία Σουμελά», όπου μαζί με την «Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα» και τον πολιτιστικό σύλλογο θα επικοινωνήσουμε με αισιόδοξη και γιορτινή διάθεση, την επιθυμία μας και την αποφασιστικότητά μας για την επίτευξή της, ώστε η περιοχή από απειλή για την ασφάλεια και την υγεία μας, να γίνει πηγή ζωής για όλους τους πολίτες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image