Νέο διοικητικό συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Κατερίνης

agora

Σε ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου προχώρησε ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου.

Πρόεδρος επανεξελήγη για έβδομη συνεχόμενη θητεία ο Κώστας Ρέχας, ενώ σε ανακοίνωση τύπου του Συλλόγου τονίζεται ότι την συμπαράσταση και την στήριξη στις δραστηριότητες του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης εξέφρασαν μέσω της προσέλευσης τους τα μέλη του Συλλόγου στις αρχαιρεσίες και σε αυτό συνέβαλε το ενιαίο ψηφοδέλτιο των εκλογών καθώς και το άριστο κλίμα συνεργασίας που υπήρχε μεταξύ των υποψηφίων.

Όπως τονίζεται μεταξύ άλλων κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, κυριάρχησε ο διάλογος ανάμεσα στα νέα και παλαιά μέλη για το ρόλο και τις δραστηριότητες του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης, ενώ παράλληλα κατά την κατανομή των αξιωμάτων ομόφωνα εξελέγη για έβδομη συνεχή θητεία ο κ. Ρέχας στη θέση του Πρόεδρου αλλά και οι υπόλοιποι σύμβουλοι στα αξιώματα που ανέλαβαν.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης, ο Πρόεδρος κ. Ρέχας δήλωσε ότι ως Διοίκηση θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας στο δύσκολο αγώνα που καταβάλλουμε όλοι μας για τη διατήρηση των επιχειρήσεών μας και την επιβίωση των οικογενειών μας. Οφείλουμε στην εποχή που ζούμε να συνεχίσουμε δυναμικά να διεκδικούμε τα δικαιώματα των εμπόρων και επιχειρηματιών, να ενημερώνουμε για τις όποιες εξελίξεις και μέσω της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) να συμβάλλουμε στην επίλυση των προβλημάτων τους, όποια και εάν είναι αυτά. Η διαρκή στήριξη των μελών μας, όπως εκφράστηκε και από την προσέλευσή τους στην εκλογική διαδικασία του Συλλόγου μας, μας έδωσε το έναυσμα να διεκδικούμε με μεγαλύτερο σθένος τα δίκαια αιτήματά μας καθώς και να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια στη διατήρηση του μοναδικού συνδικαλιστικού οργάνου των εμπόρων της περιοχής μας και την ισχυροποίησή του.

Στις δηλώσεις του ο κ. Ρέχας ευχαρίστησε τα μέλη της προηγούμενης Διοίκησης για την άψογη συνεργασία και την ανιδιοτελή προσφορά τους στις δράσεις του Συλλόγου μας καθώς και τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης για τη στήριξή τους στο Σύλλογό μας και τη βεβαιότητα ότι με την πολυετή επιχειρηματική εμπειρία τους, ο Σύλλογός μας θα εξακολουθήσει να βρίσκεται δίπλα στους εμπόρους – επιχειρηματίες της πόλης μας, σε όποια θέματα τους απασχολούν και δυναμικά να διεκδικεί την επίλυσή τους. 

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος κ. Ρέχας Κωνσταντίνος ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης που προσήλθαν στην εκλογική διαδικασία στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου μας και του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ παράλληλα, μέσω της συμμετοχής τους, ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης και οι επιχειρήσεις της πόλης μας, εκπροσωπούνται πλέον στην Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Κεντρικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από 10 αντιπροσώπους και στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής Δυτικής Μακεδονίας από 3 αντιπροσώπους.

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΡΕΧΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΑΜΑΡΑΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΡΙΝΤΖΙΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΑΚΡΙΔΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ  του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΤΑΜΙΑΣ : ΜΠΙΡΤΣΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  του ΙΩΑΝΝΗ

ΜΕΛΟΣ: ΜΠΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΜΕΛΟΣ: ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΜΕΛΟΣ: ΠΟΡΦΥΡΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΜΙΧΑΗΛ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image
Image

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ