178 νέοι εισακτέοι στο Τμήμα Εφοδιαστικής Αλυσίδας Κατερίνης

teikaterini

Τη δυναμική του Τμήματος Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΔΙΠΑΕ με έδρα την Κατερίνη, αποτυπώνει ο αριθμός των 178 νέων φοιτητών που εισάγονται στο Τμήμα, μετά και την ανακοίνωση των ονομάτων των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2022.

 

Η κατά 100% κάλυψη των θέσεων, τα μόρια εισαγωγής (14040-8590 για ΓΕΛ και 15580-11500 για ΕΠΑΛ) και το υψηλό ποσοστό προτιμήσεων (60% στις θέσεις 1-2 και 85% προτιμήσεις στις θέσεις 1-6) επιβεβαιώνουν την αναγνωρισιμότητα του Τμήματος που ξεχωρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά, ανάμεσα στα περιφερειακά Πανεπιστημιακά Τμήματα.

Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος αναφέρει: «Το εξαιρετικό επίπεδο σπουδών του Τμήματος Εφοδιαστικής Αλυσίδας αναγνωρίζεται πλέον από όλους. Οι προοπτικές που ανοίγονται μέσα από τον κύκλο σπουδών σ’ αυτό, το καθιστούν ένα από τα πιο δυναμικά Περιφερειακά Τμήματα. Αξίζουν συγχαρητήρια στο επιστημονικό προσωπικό του, που με πολύ κόπο και μεθοδικότητα ετών, το καταξίωσαν στην Πανεπιστημιακή κοινότητα.

Δεκάδες νέοι φοιτητές, τις επόμενες μέρες θα γνωρίσουν –ενδεχομένως για πρώτη φορά- την πόλη μας. Ο Δήμος Κατερίνης τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή ακαδημαϊκή πορεία. Τα επόμενα χρόνια θα έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσουν άποψη για την πόλη μας και τους ανθρώπους της, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image
Image

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ