Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων στο Δήμο Κατερίνης

svaa poster

Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης με πιστοποίηση και συμβουλευτική για ογδόντα ανέργους διάρκειας 120 ωρών πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Κατερίνης.

Το εκπαιδευτικό επίδομα είναι 600 ευρώ και η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής είναι ανοιχτή έως τη συμπλήρωση  του αριθμού ενδιαφερομένων ανέργων να συμμετάσχουν στα προγράμματα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνεργοι κάτοικοι της περιοχής παρέμβασης που είναι τουλάχιστον απόφοιτοι υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Αναλυτικότερα

 ΠΡΑΞΗ: «Ανάπτυξη δεξιοτήτων ανέργων στην περιοχή παρέμβασης της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Κατερίνης» Κωδικός ΟΠΣ 5066578.

Υποέργο 1. Προγράμματα επιμόρφωσης ανέργων για την προώθηση στην αυτοαπασχόληση και στη δημιουργία πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων.

Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης με Πιστοποίηση & Συμβουλευτική για ογδόντα (80) ανέργους διάρκειας 120 ωρών (70 ώρες θεωρία και 50 ώρες πρακτική).

Εκπαιδευτικό επίδομα: 600,00 ευρώ

4 Προγράμματα των 20 ανέργων έκαστο με τίτλο: «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία»

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

άνεργοι

κάτοικοι της περιοχής παρέμβασης της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Κατερίνης.

τουλάχιστον απόφοιτοι υποχρεωτικής εκπαίδευσης

svaa xart

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: έως τη συμπλήρωση  του αριθμού ενδιαφερομένων ανέργων να συμμετάσχουν στα προγράμματα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΑΙΤΗΣΕΙΣ:
www.katerini.gr
ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Κατερίνης
Πλατεία Δημαρχείου 1, Κατερίνη 60133
Τηλέφωνο: 2351350566 & 2351350523
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) καθώς και από εθνικούς πόρους μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image
Image

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ