Συνεχείς επαφές του υποψηφίου βουλευτή Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Διονύση Ζαρώτη

zarotis diksll

Συνάντηση με την πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης είχε ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ζαρώτης Διονύσιος, ο οποίος συνοδευόταν από τον συντονιστή της ΟΜ βόρειου τομέα Κατερίνης δικηγόρο κ. Μπόζιο Παναγιώτη.

Μετά την έκθεση των προβλημάτων που σχετίζονται με τη συντήρηση του κτιρίου του Δικαστικού Μεγάρου Κατερίνης, την  έλλειψη χώρου και προσωπικού που δυσχεραίνουν τη λειτουργία του Υποθηκοφυλακείου και Κτηματολογίου, τον μαρασμό που αντιμετώπισε ο κλάδος από το 2010 και εξής, τους ρυθμούς στην απόδοση δικαιοσύνης, ο Ζαρώτης Διονύσης τους διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι αποφασισμένη να επιφέρει τις απαιτούμενες τομές, ώστε να απαλλαγούν οι δικηγόροι και το σύστημα απονομής δικαιοσύνης από χρόνιες παθογένειες και ότι ο ίδιος θα είναι συμπαραστάτης τους στα δίκαια αιτήματά τους.

Με το Δ.Σ του Συλλόγου Τριτέκνων Πιερίας «Όλυμπος»

zarotis diksll1

Με την πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Πιερίας «Όλυμπος» συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ζαρώτης Διονύσης.

Μετά την ενημέρωση για τα πάγια αιτήματα των τριτέκνων και τους αγώνες δεκαετιών για τη δικαίωσή τους και την έμπρακτη αναγνώριση από την πολιτεία της προσφοράς τους, ο Ζαρώτης Διονύσης τους διαβεβαίωσε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι η αντιμετώπιση του δημογραφικού και η παροχή κινήτρων στους νέους που θέλουν να κάνουν οικογένεια. Η πολιτεία δεν μπορεί να συνεχίσει να εμπαίζει τους τρίτεκνους και να μην ικανοποιεί τα δίκαια αιτήματά τους.

Με μέλη του Δ.Σ. της Περιχώρησις

zarotis diksll2

Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του ανθρωπιστικού και μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Περιχώρησις» είχε ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ζαρώτης Διονύσης. Μετά την ενημέρωση για την πλούσια δράση της «Περιχώρησις», που είναι πάντα εστιασμένη στον εμπερίστατο συνάνθρωπο και σε όλες αδιακρίτως τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ο Ζαρώτης Διονύσης διαβεβαίωσε τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα εργαστεί με γνώμονα να αμβλυνθούν οι κοινωνικές ανισότητες, να σταματήσει η φτωχοποίηση του λαού και ότι θα διευκολύνει θεσμικά τη δράση οργανισμών όπως η «Περιχώρησις» και δεν θα τους θέτει γραφειοκρατικά κωλύματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image
Image

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ