Ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Λιτόχωρο

kke litohors

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ακόμα μια ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, αυτή τη φορά στην πλατεία του Λιτοχώρου, την Τετάρτη 17 Μάη.

 

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απεύθυναν οι Τασούλα Τηλέγραφου και Αρχοντία Παπαγεωργίου, υποψήφιες βουλευτές Πιερίας. Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος στη Β’ Θεσσαλονίκης.

Από τις ομιλίες εκφράστηκε η ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ, στις εκλογές στις 21 Μάη. Γιατί η οργή πρέπει να γίνει δύναμη αγώνα. Γιατί μόνο έτσι θα πολλαπλασιαστούν οι εστίες αντίστασης που θα χρειαστούμε μετά τις εκλογές. Γιατί παρά τις διαφορές τους η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ συμφωνούν στα «μεγάλα». Τσακώνονται για το «ποιος» και «πώς» θα κυβερνήσει, όμως η πολιτική που θα ασκήσουν είναι δεδομένη.

Δυνατό ΚΚΕ για να κάψουμε τα αντιλαϊκά σενάρια που ετοιμάζουν. Γιατί το ΚΚΕ δεσμεύεται μόνο από τα συμφέροντα του λαού και των εργαζομένων.

kke litohors1

Γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ μένει στο ΚΚΕ.

Γιατί το ΚΚΕ έχει πρόγραμμα εξουσίας – διακυβέρνησης, είναι έτοιμο, όταν η εργατική τάξη, ο λαός το επιλέξει, να αναλάβει την ευθύνη του σε μία λαϊκή διακυβέρνηση, όπου την εξουσία και τα κλειδιά της οικονομίας θα είναι στα χέρια του εργαζόμενου λαού. Πρωταγωνιστές θα είναι οι εργαζόμενοι, η νεολαία και όχι το πολιτικό προσωπικό των καπιταλιστών.

Το «ως εδώ» μπορεί να μετατραπεί σε απόφαση αγώνα για τη μόνη προοδευτική διέξοδο, την πάλη για μια άλλη εξουσία και οικονομία, που στο επίκεντρό της θα έχει την ικανοποίηση των αναγκών των πολλών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image
Image

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ