Menu

Βαγγέλης Λαγδάρης: «Τα μεγάλα ζητήματα της περιοχής μας θέλουν εμπειρία και γνώση»

lagdarisforeis1

Έκλεισε ο κύκλος των συναντήσεων τοπικών φορέων και στελεχών της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία

Περισσότερα: Βαγγέλης Λαγδάρης: «Τα μεγάλα ζητήματα της περιοχής μας θέλουν εμπειρία και γνώση»

Θανάσης Λιακόπουλος: Επείγον αίτημα οικονομικής ενημέρωσης

Την ώρα που συνεχίζονται τα κακής ποιότητας πρόχειρα προεκλογικά έργα σε διάφορα σημεία του Δήμου μας από την απερχόμενη δημοτική αρχή, η λίστα των απλήρωτων υπαλλήλων δεν τελειώνει ποτέ... Μετά από τις καταγγελίες μας για τη ΔΗΚΕΔΗΚ, σήμερα φέρνουμε στο φως την κατάσταση των υπαλλήλων του Δημοτικού Ωδείου της Κατερίνης, επίσης απλήρωτων, στους οποίους ο αρμόδιος Πρόεδρος Χρυσόστομος Κυραϊλίδης φέρεται να είπε στους εργαζομένους «δεν μου έδωσε λεφτά ο Δήμαρχος!».

Περισσότερα: Θανάσης Λιακόπουλος: Επείγον αίτημα οικονομικής ενημέρωσης

Παρουσίαση προγράμματος και υποψηφίων για τον Κώστα Κουκοδήμο

koukodimospars

Παρουσίασε 250 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους  και Συμβούλους Κοινοτήτων από όλες τις εκλογικές περιφέρειες του Δήμου Κατερίνης

Περισσότερα: Παρουσίαση προγράμματος και υποψηφίων για τον Κώστα Κουκοδήμο

«Η Αρχιτεκτονική είναι η σκηνή στην οποία εξελίσσεται η ζωή των ανθρώπων»

dadamisarxitk

Ανάμεσα σε συναδέλφισσες και συνάδελφους Αρχιτέκτονες βρέθηκε ο Γιώργος Νταντάμης απολαμβάνοντας μια ιδιαίτερη συζήτηση για την αρχιτεκτονική της πόλης. Τον υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης υποδέχθηκαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Πιερίας (ΣΑΔΑΣ) Ευριδίκη Μανιάτη, ο αντιπρόεδρος Χρήστος Γρηγοριάδης, η Γ.Γ. Μυρτώ Παπαστεργίου, ο Ταμίας Λάζαρος Βούλγαρης και το μέλος Ανδρέας Τσιόκας.  Τον κ. Νταντάμη συνόδευαν τα μέλη του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα», Χρήστος Λιανός, Ευαγγελία Παλάγκα, Πολύκαρπος Παπαγεωργίου, Βασίλης Ταβαντζής, Τάσος Τασιούλας και Κώστας Φιλοκώστας.

Περισσότερα: «Η Αρχιτεκτονική είναι η σκηνή στην οποία εξελίσσεται η ζωή των ανθρώπων»

Την Κατερίνη επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Γιαννούλης

giannouliskater

Στην Κατερίνη, την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, περιόδευσε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

Περισσότερα: Την Κατερίνη επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Γιαννούλης

Επίσημη παρουσίαση του προγράμματος για τον Βαγγέλη Γερολιόλιο

gerolioliospro3

Παρουσίασε τους 95 πρώτους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης ΣΥΝΘΕΣΗ και τους 10 άξονες του προγράμματος του – Συγκινημένος στην ομιλία του από τη μοναδική σε όγκο εκδήλωση ο Βαγγέλης Γερολιόλιος.  

Περισσότερα: Επίσημη παρουσίαση του προγράμματος για τον Βαγγέλη Γερολιόλιο

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης σε εργασιακούς χώρους

laikisispmaxi

Την Παρασκευή 29 Μάρτη,  κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Σωτήρη Αβραμόπουλο και τον υποψήφιο δήμαρχο Κατερίνης Νίκο Τσουπέη, πραγματοποίησε περιοδεία στην Αντιπεριφέρεια Πιερίας όπου εκεί έγινε συζήτηση με τους εργαζόμενους πάνω σε ζητήματα της επικαιρότητας.

Περισσότερα: Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης σε εργασιακούς χώρους

Θανάσης Λιακόπουλος: Οι προτάσεις μας για τα ΑμεΑ

Για να στηρίξουμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη

Πολλοί συνδημότες με έχουν ρωτήσει «αν μπορούσες να πετύχεις 10 στόχους ως Δήμαρχος Κατερίνης, ποιοι θα ήθελες να είναι αυτοί;» Έχοντας ήδη δουλέψει στο θέμα των προτεραιοτήτων και του προγράμματός μας, η απάντηση είναι ξεκάθαρη:

Περισσότερα: Θανάσης Λιακόπουλος: Οι προτάσεις μας για τα ΑμεΑ

Γιώργος Νταντάμης: «Ο Δήμος μια ζεστή αγκαλιά για όλους»

dadamissoi

Για τον ρόλο και τη δράση το Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Κατερίνης ενημερώθηκε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα», υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Γιώργος Νταντάμης.  Σ’ έναν ουσιαστικό διάλογο με το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου, την Κοινωνιολόγο κα Χαρούλα Πιπεροπούλου, την Νομικό κα Σοφία Σαλαμασίδου, την Ψυχολόγο κα Ιωάννα Ευαγγελοπούλου και την Κοινωνική Λειτουργό κα Χρυσούλα Μοσχολούρη, ο κ. Νταντάμης ενημερώθηκε για την πορεία και τη δυναμική του Κέντρου.

Περισσότερα: Γιώργος Νταντάμης: «Ο Δήμος μια ζεστή αγκαλιά για όλους»

Ο συνδυασμός «Εκκίνηση» για την ανακύκλωση στην Κατερίνη

Τις προτάσεις του για το περιβάλλον και συγκεκριμένα για την εδραίωση της έννοιας της ανακύκλωσης έδωσε στη δημοσιότητα ο δημοτικός συνδυασμός «Εκκίνηση» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο.

Περισσότερα: Ο συνδυασμός «Εκκίνηση» για την ανακύκλωση στην Κατερίνη

Επίσκεψη του Γιώργου Νταντάμη στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Πιερίας

dadamispro

Στο πλαίσιο του κύκλου επαφών με φορείς του Δ. Κατερίνης, ο υπ. Δήμαρχος Γιώργος Νταντάμης, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους, επισκέφθηκαν τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας. Εκεί, ενημερώθηκαν από την Αν. Διευθύντρια κα Μαριάνθη Παπαθανασίου, τους Προϊσταμένους των Τμημάτων κ. Γιάννη Βαρσάμογλου, κα Αναστασία Ιωακειμίδου, κ. Γιάννη Παπαδόπουλο και κ. Βαγγέλη Παπαϊωάννου, τον Γραμματέα Π.Υ.Σ.Π.Ε. κ. Νίκο Μαρτινίδη και την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κα Μαργαρίτα Αμανατίδου, για την πορεία και τις ανάγκες της υπηρεσίας.

Περισσότερα: Επίσκεψη του Γιώργου Νταντάμη στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Πιερίας

Ο Δημήτρης Μορφακίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Εκκίνηση»

morfakidisdimitris

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης με τον συνδυασμό «Εκκίνηση» και υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Κουκοδήμο κατέρχεται στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ο Δημήτρης Μορφακίδης.

Περισσότερα: Ο Δημήτρης Μορφακίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Εκκίνηση»

Η Θεοδώρα Γραβάνη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα»

gravanidora

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» κατέρχεται στις επικείμενες δημοτικές εκλογές η Θεοδώρα Γραβάνη. Η κ. Γραβάνη είναι καθηγήτρια Γερμανικών και  εν ενεργεία  τοπική σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης.

Περισσότερα: Η Θεοδώρα Γραβάνη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα»

Γιώργος Νταντάμης: «Γκετοποίηση και εξαθλίωση των Ρομά που ζητούν τα αυτονόητα»

dadamisroma1

Δώδεκα χρόνια μόνο υποσχέσεις.

Για εμάς η κάθε ανθρώπινη ψυχή έχει αξία» 

29 Μαρτίου 2019, καταυλισμός Ρομά. Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Κατερίνης Γιώργου Νταντάμη, συνοδεία υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα», στον καταυλισμό που μετεγκαταστάθηκαν «προσωρινά» οι Ρομά, έξω από την περίμετρο Κατερίνης. Η δημοτική αρχή τους μετακίνησε με το επιχείρημα ότι στην περιοχή που διαβίωναν πρωτύτερα θα γίνονταν έργα για τη μετατροπή της σε οικισμό με προκάτ σπίτια για τους Ρομά.

Περισσότερα: Γιώργος Νταντάμης: «Γκετοποίηση και εξαθλίωση των Ρομά που ζητούν τα αυτονόητα»

Αλέξης Τσίπρας: «Μεγάλη συμμαχία, πλατιά συσπείρωση δίπλα στον Χρ. Γιαννούλη»

tsiprasgiannoulis2

"Μεγάλη η χαρά μου να συνταχθώ δίπλα στον μεγάλο και όμορφο αγώνα που δίνει ο Χρήστος Γιαννούλης και όσοι τον συντροφεύετε", τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστου Γιαννούλη.

Περισσότερα: Αλέξης Τσίπρας: «Μεγάλη συμμαχία, πλατιά συσπείρωση δίπλα στον Χρ. Γιαννούλη»

Θανάσης Λιακόπουλος: Δημιουργία μουσείου του Πιερικού

liakoppierikos

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της ιστορικής ομάδας του Πιερικού, συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού του «Όλοι Mαζί Mπορούμε Kαλύτερα».

Περισσότερα: Θανάσης Λιακόπουλος: Δημιουργία μουσείου του Πιερικού

Γιώργος Νταντάμης: «Δίπλα σε κάθε δημότη χωρίς διακρίσεις»

dadamismitrop

Επίσκεψη σε φιλανθρωπικές δομές της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα πραγματοποίησε ο υπ. Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης, συνοδεία των υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» Λίζα Αβραμίδου, Γιώργο Κυριακίδη και Ευαγγελία Παλάγκα.

Περισσότερα: Γιώργος Νταντάμης: «Δίπλα σε κάθε δημότη χωρίς διακρίσεις»
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΤΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Βαγγέλης Λαγδάρης: «Τα μεγάλα ζητήματα της περιοχής μας θέλουν εμπειρία και γνώση»

Έκλεισε ο κύκλος των συναντήσεων τοπικών φορέων και στελεχών της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία

Θανάσης Λιακόπουλος: Επείγον αίτημα οικονομικής ενημέρωσης

Την ώρα που συνεχίζονται τα κακής ποιότητας πρόχειρα προεκλογικά έργα σε διάφορα σημεία του Δήμου μας από την απερχόμενη δημοτική αρχή, η λίστα των απλήρωτων υπαλλήλων δεν τελειώνει ποτέ... Μετά...

Παρουσίαση προγράμματος και υποψηφίων για τον Κώστα Κουκοδήμο

Παρουσίασε 250 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους  και Συμβούλους Κοινοτήτων από όλες τις εκλογικές περιφέρειες του Δήμου Κατερίνης

«Η Αρχιτεκτονική είναι η σκηνή στην οποία εξελίσσεται η ζωή των ανθρώπων»

Ανάμεσα σε συναδέλφισσες και συνάδελφους Αρχιτέκτονες βρέθηκε ο Γιώργος Νταντάμης απολαμβάνοντας μια ιδιαίτερη συζήτηση για την αρχιτεκτονική της πόλης. Τον υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης υποδέχθηκαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Πιερίας...

Την Κατερίνη επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Γιαννούλης

Στην Κατερίνη, την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, περιόδευσε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

Επίσημη παρουσίαση του προγράμματος για τον Βαγγέλη Γερολιόλιο

Παρουσίασε τους 95 πρώτους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης ΣΥΝΘΕΣΗ και τους 10 άξονες του προγράμματος του – Συγκινημένος στην ομιλία του από τη μοναδική σε όγκο εκδήλωση ο Βαγγέλης Γερολιόλιος...

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.