Menu

Με δενδροφυτεύσεις ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις ανάπλασης στην οδό Κιλκίς

dendrofiteysikl

Με στοχευμένη φύτευση δέντρων στην άσφαλτο, η οποία συμβάλλει στην αλλαγή του μικροκλίματος, με μείωση της μέσης θερμοκρασίας, ενώ δημιουργούνται σκιερά τμήματα και διαμορφώνεται φιλικό περιβάλλον για κατοίκους και επισκέπτες συνεχίστηκαν σήμερα οι εκτεταμένες και συστηματικές εργασίες ανάπλασης της οδού Κιλκίς (από το ύψος της οδού Περδίκα έως την οδό Θεσσαλονίκης), στο κέντρο της πόλης, από συνεργεία του Δήμου Κατερίνης.

Παράλληλα, φυτεύτηκαν με γκαζόν τα παρτέρια τόσο στην συμβολή των οδών Τραπεζούντος και Περδίκα, όσο και εντός του αύλειου χώρου του 14ου Δημοτικού Σχολείου.

Όπως είναι γνωστό στην οδό Κιλκίς, προηγήθηκε αποξήλωση των παλαιών πεζοδρομίων, ακολούθησαν παρεμβάσεις επίστρωσης με κυβόλιθους, με τη χρήση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον, τα οποία επίσης συμβάλλουν στη βελτίωση του μικροκλίματος της περιοχής, ενώ με την εξασφάλιση περισσότερου χώρου για τους πεζούς εξυπηρετείται πλέον η άνετη πρόσβαση  και ασφαλής κίνηση κατοίκων και επισκεπτών.

«Δημιουργήσαμε σήμερα μία ακόμα όαση πρασίνου, η οποία συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία  της καθημερινότητάς μας στην καρδιά της πόλης. Με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπλασης που υλοποιούμε σε όλη την έκταση του Δήμου Κατερίνης προωθούμε στην πράξη τη βιώσιμη κινητικότητα, αναβαθμίζουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών»  επισημαίνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης.

Δελτίο Τύπου Δήμου Κατερίνης

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ανακοίνωση υποψηφίων της Ολύμπιας Συμμαχίας

Νέες υποψηφιότητες δημοτικών συμβούλων ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος.

Οι πρώτοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Χρήστου Γιαννούλη

Τους πρώτους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, πέντε περιφερειακών ενοτήτων (Πέλλας, Σερρών, Κιλκίς, Ημαθίας, Πιερίας) του συνδυασμό «Κοιτάμε μπροστά», ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χρήστος Γιαννούλης. Παράλληλα, κατά τη σημερινή συνάντηση με τους δημοσιογράφους της...

Ο Δημήτρης Αγαθαγγελίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα»

Την υποψηφιότητα του Δημήτρη Αγαθαγγελίδη, για Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης από την Δημοτική Ενότητα Κορινού, με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.

Επίκειται κατάρρευση για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας;

Βγήκαν οι νέες άδειες; 2 μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι, με επιλογή του κ. Χιονίδη Με χθεσινή του παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος...

«Χαίρομαι που υπάρχουν συμπολίτες μας με τέτοια δράση»

Επίσκεψη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο των Ευαγγελικών και το Ανθρωπιστικό, Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, Σωματείο «Περιχώρησις» πραγματοποίησε ο υπ. Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης, συνοδεία των υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» Μαριάννα...

Ας αναλογιστούν τουλάχιστον την ευθύνη τους απέναντι στους εργαζομένους

Η άλλοτε “ατμομηχανή” του Δήμου Δίου-Ολύμπου, η κινητήριος δύναμη με την επωνυμία Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε., μια δημοτική επιχείρηση που θα μπορούσε να συμβάλει καθοριστικά στην οικονομική ανάπτυξη όλου του Δήμου, σήμερα...

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.