Menu

Οι πρώτοι υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης «Αλήθεια»

alitheia

Ανακοινώθηκαν σήμερα πρώτα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης «Αλήθεια» του υποψηφίου δημάρχου Δίου – Ολύμπου Κώστα Δημητριάδη.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του συνδυασμού «δύο μήνες σχεδόν πριν την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης συνδυασμών ανακοινώνονται οι 30 πρώτοι υποψήφιοι που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της «Αλήθειας».

«Πιστεύουμε να σταματήσουν επιτέλους κάποιοι «φίλοι μας» να διαδίδουν πως «δεν θα συμμετέχουμε» σε αυτές τις εκλογές. Τους διαψεύδουμε σήμερα και θυμίζουμε ότι, από πολύ νωρίς δώσαμε στη δημοσιότητα τη «διακήρυξη της δημοτικής παράταξής μας».

Ο συνδυασμός μας ονομάζεται «Αλήθεια», με αυτήν πορευτήκαμε και λειτουργήσαμε, από τη θέση που μας έδωσαν οι συνδημότες μας στις προηγούμενες εκλογές και έτσι θα συνεχίσουμε, ώστε να ανταποκριθούμε  πλήρως στην εμπιστοσύνη και τις προσδοκίες τους.

Ευχαριστούμε όλους όσους  ανιδιοτελώς προσφέρουν τη στήριξή τους και ιδιαίτερα αυτούς που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτιά μας και τους ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Τέλος, καλούμε όλους τους συνυποψηφίους μας σε έναν έντιμο πολιτικό αγώνα και τους υποσχόμαστε πως την επομένη τον εκλογών θα συνεργαστούμε με όλους, για το καλό του τόπου και των κατοίκων του.

Οι προϋποθέσεις, όμως, για συνεργασίες σε μεγάλο βαθμό δημιουργούνται κατά την προεκλογική περίοδο και τα ψηφοδέλτια πρέπει να συγκροτούνται  με την ελεύθερη βούληση των συνδημοτών μας και όχι με τις πιέσεις και τις υποσχέσεις μεγαλοπαραγόντων».

Τα ονόματα των υποψηφίων με αλφαβητική σειρά:

Αβουρδιάδης Δημήτριος

Γκιμπής Νικόλαος

Γκόρης Θεοχάρης

Γκρίνιας Δημήτριος

Ζάμπιογλου Αικατερίνη

Ζηκυρόπουλος Γρηγόριος

Θανάκου Μάρθα

Καραγιάννης Βασίλειος

 Καρανίκας Δημήτριος

 Κατόγλου Χαράλαμπος

 Κατσάρας Κωνσταντίνος

 Κοκκινίδης Ανέστης

 Κορομηλά Βασιλική

 Κουκάρα Ελένη

 Κουλιάνου Ελένη

 Λιόλος Κωνσταντίνος

 Μακρής Ιωάννης

 Μαντζιάρης Ελευθέριος

 Μιχαλήτσιος Δημήτριος

 Μοσχολούρη Παναγιώτα

 Παγώνας Ευάγγελος

 Παπαστεργίου Κωνσταντίνος

 Πριώνα Γιαννούλα

 Σαρακατσάνη Θωμαή

 Σιμούλα Παναγιώτα

 Τοκατλίδης Μιχαήλ

 Τομπούτης Χαράλαμπος

 Φιλιάδης Γεώργιος

 Χαριτίδη Αθηνά

 Χατζή Στυλιανή

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν τα ονόματα και των υπολοίπων υποψηφίων μας, ανάλογα και με τις πιθανές τροποποιήσεις του Νόμου «Κλεισθένης Ι».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΤΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Χρήστος Λιανός: «Για έναν Δήμο που αξίζει και θέλεις να ζεις»

Μετά από πέντε χρόνια ενεργής συμμετοχής στην τοπική αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης, ο Χρήστος Λιανός διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την επανεκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο, με τον συνδυασμό...

Ο Νίκος Μπίνιας υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά»

Ο Νίκος Μπίνιας κατέρχεται ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Πιερία με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά» και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας τον Χρήστο Γιαννούλη.

Γιώργος Νταντάμης: «Τα αρχαία μας είναι ο πλούτος μας, η μακεδονική κληρονομιά μας»

Σοβαρά ζητήματα που αφορούν τον πολιτισμό και την προώθηση - προβολή του αρχαιολογικού πλούτου της Πιερίας συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, Γιώργου Νταντάμη, στην Εφορεία Αρχαιοτήτων...

Επίσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Πιερία

Την Κατερίνη και περιοχές της Πιερίας επισκέφτηκε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. 

Η Κατερίνη σήμερα στέλνει μήνυμα νίκης και ανανέωσης με δήμαρχο τον Γιώργο Νταντάμη

Ραντεβού σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου, στις 8:30 μ.μ., στον πεζόδρομο της Μ. Αλεξάνδρου (συμβολή οδών Μ. Αλεξάνδρου και Γ. Ολυμπίου), στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υπ. Δημάρχου Κατερίνης Γιώργου Νταντάμη...

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Κατερίνης

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Κατερίνης και έχει ως εξής:  

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.