Menu

Ο Θανάσης Λιακόπουλος για το Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας

platanodasosl

«Ο φόβος... καθαρίζει τα έρημα!» + Εμείς θα το ανοίξουμε φέτος!

  • Στις 28.06.2018 ο δημοτικός μας συνδυασμός ήταν ο πρώτος που παρουσίασε κανονικό, μελετημένο πρόγραμμα για τις δημοτικές εκλογές της Κατερίνης. 
  • Τον Οκτώβριο του 2018 ήμασταν οι πρώτοι και μόνοι που επισκεφθήκαμε το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας, αναδείξαμε το θέμα της εγκατάλειψής του από την απερχόμενη διοίκηση και δεσμευτήκαμε να επιστρέψουμε με λύσεις.
  • Επί μήνες περιμέναμε να δούμε κάποια αντίδραση από τους αρμόδιους στον Δήμο, χωρίς αυτό να συμβεί.
  • Πριν 2 περίπου εβδομάδες ανακοινώσαμε πως στις 24.03.2019 θα προβούμε σε καθαρισμό του χώρου του Πλατανόδασους και καλέσαμε συλλόγους, εθελοντές και κάθε δημότισσα και δημότη να μας βοηθήσουν σε αυτή μας τη δράση.
  • Μπορεί η απερχόμενη διοίκηση του Δήμου μας να μην πολυενδιαφέρεται για τον χώρο και να τον έχει εγκαταλείψει, όμως ενόψει της δικιάς μας κινητοποίησης, αποφάσισαν χθες Δευτέρα, 18.03.2019, να στείλουν επιτέλους συνεργεία και να καθαρίσουν μερικώς την περιοχή! 

Άρα, για να μην κάνουμε εμείς τη δράση μας και καταδείξουμε την ανεπάρκειά τους, προσπάθησαν να μπαλώσουν τα πράγματα και καθάρισαν όπως όπως τον χώρο του Πλατανόδασους!  

Δεν πειράζει, έστω και έτσι ο συνδυασμός μας «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα» λέει ένα μπράβο στην απερχόμενη διοίκηση του Δήμου της Κατερίνης που περιποιήθηκε λίγο τη δημοτική μας περιουσία. 

Συνδημότισσες και συνδημότες, δεκάδες είναι τα έργα που εκτελούνται σήμερα στον Δήμο μας και αφορούν προτάσεις και υποδείξεις του συνδυασμού μας! Σε κάποιες περιπτώσεις αρκεί η επίσκεψή μας σε έναν χώρο, για να αποφασίσουν να λύσουν ένα πρόβλημα που χρόνιζε! 

Στο Πλατανόδασος φάνηκε ξεκάθαρα πως «ο φόβος... καθαρίζει τα έρημα»! Ο φόβος τους να μην αποκαλυφθεί για άλλη μία φορά πως δεν νοιάζονται πραγματικά για τον τόπο μας, τους έκανε να καθαρίσουν τον υπό διάλυση χώρο εκεί.

Για να μην ξεχνάμε: Όπως δεσμευτήκαμε πέρσι, φέτος ως νέα διοίκηση θα φροντίσουμε έτσι ώστε το Πλατανόδασος να ανοίξει και πάλι προς το κοινό! 

Φίλες και φίλοι, δώστε μας και άλλα προβλήματα να αναδείξουμε! Μόνο έτσι φαίνεται πως η απερχόμενη διοίκηση του Δήμου μας θα ασχοληθεί μαζί με τα ουσιαστικά προβλήματα των δημοτών! 

Και δώστε μας τη δύναμη στις εκλογές της 26ης Μαϊου και της 2ης Ιουνίου για να δουλέψουμε όλη την τετραετία, όχι μόνο λίγους μήνες πριν τις εκλογές!

Είστε η δύναμή μας! Όλοι Μαζί θα αλλάξουμε τον Δήμο μας! Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα! 

ΥΓ.1 Με χαρά ενημερώνουμε τους δεκάδες φίλους που είχαν ήδη δηλώσει συμμετοχή για τον καθαρισμό πως ο Δήμος καθάρισε (σχετικά καλά) τον χώρο, οπότε θα αναδείξουμε άλλα προβλήματα και δράσεις για να διοχετεύσουμε τον ενθουσιασμό τους και την αγάπη τους για τον Δήμο μας!

ΥΓ.2. Κάποια προβλήματα στον χώρο δεν θα μπορούσαμε να τα λύσουμε όπως και να είναι μόνοι μας. Εκτός από τον καθαρισμό, απαιτείται και σειρά άλλων ενεργειών, απομάκρυνση μπάζων και επικίνδυνων υλικών, παρέμβαση ειδικών κ.α.

Δελτίο Τύπου υποψηφίου δημάρχου Θανάση Λιακόπουλου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΤΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Βαγγέλης Λαγδάρης: «Τα μεγάλα ζητήματα της περιοχής μας θέλουν εμπειρία και γνώση»

Έκλεισε ο κύκλος των συναντήσεων τοπικών φορέων και στελεχών της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία

Θανάσης Λιακόπουλος: Επείγον αίτημα οικονομικής ενημέρωσης

Την ώρα που συνεχίζονται τα κακής ποιότητας πρόχειρα προεκλογικά έργα σε διάφορα σημεία του Δήμου μας από την απερχόμενη δημοτική αρχή, η λίστα των απλήρωτων υπαλλήλων δεν τελειώνει ποτέ... Μετά...

Παρουσίαση προγράμματος και υποψηφίων για τον Κώστα Κουκοδήμο

Παρουσίασε 250 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους  και Συμβούλους Κοινοτήτων από όλες τις εκλογικές περιφέρειες του Δήμου Κατερίνης

«Η Αρχιτεκτονική είναι η σκηνή στην οποία εξελίσσεται η ζωή των ανθρώπων»

Ανάμεσα σε συναδέλφισσες και συνάδελφους Αρχιτέκτονες βρέθηκε ο Γιώργος Νταντάμης απολαμβάνοντας μια ιδιαίτερη συζήτηση για την αρχιτεκτονική της πόλης. Τον υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης υποδέχθηκαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Πιερίας...

Την Κατερίνη επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Γιαννούλης

Στην Κατερίνη, την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, περιόδευσε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

Επίσημη παρουσίαση του προγράμματος για τον Βαγγέλη Γερολιόλιο

Παρουσίασε τους 95 πρώτους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης ΣΥΝΘΕΣΗ και τους 10 άξονες του προγράμματος του – Συγκινημένος στην ομιλία του από τη μοναδική σε όγκο εκδήλωση ο Βαγγέλης Γερολιόλιος...

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.