Menu

«Χαίρομαι που υπάρχουν συμπολίτες μας με τέτοια δράση»

dadamisperixorisis

Επίσκεψη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο των Ευαγγελικών και το Ανθρωπιστικό, Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, Σωματείο «Περιχώρησις» πραγματοποίησε ο υπ. Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης, συνοδεία των υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» Μαριάννα Καβουνίδου, Χριστίνα Σιδηροπούλου, Άκη Τερζόπουλου, Γιώργου Τσαχουρίδη και Νίκου Τσερτικίδη.

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Πρώτη στάση κατά την επίσκεψη στην Ευαγγελική κοινότητα ήταν το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Μια δομή που αγκαλιάζει όσους έχουν ανάγκη σε τρόφιμα, ρουχισμό, υπόδηση, είδη προσωπικής υγιεινής.

Λίγο μετά της 5μ.μ., απόγευμα Τετάρτης, οι εθελόντριες και εθελοντές του κοινωνικού παντοπωλείου, με το χαμόγελο στα χείλη, είχαν πιάσει ήδη δουλειά ταξινομώντας τα αντικείμενα και εξυπηρετώντας τους συνδημότες μας που απευθύνονται εκεί για την απαραίτητη στήριξη σε είδη πρώτης ανάγκης. Οι υπεύθυνοι του Παντοπωλείου κ.κ. Γιάννης Ναζιρίδης (Λαϊκός Πρεσβύτερος) και Γιώργος Βαρυτιμίδης καθώς και ο κ. Πάρις Παπαγεωργίου ((Λαϊκός Πρεσβύτερος) ενημέρωσαν τον κ. Νταντάμη για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Τόνισαν ότι  η οικονομική κρίση γέννησε την ανάγκη αυτής της δομής και ότι οι διανομές που πραγματοποιούνται στηρίζονται σε δωρεές και χορηγίες, ενώ όσοι εργάζονται για τη λειτουργία του είναι εθελοντές.  Εκατοντάδες είναι οι δημότες Κατερίνης που υποστηρίζονται, μεταξύ αυτών, 160 ντόπιες οικογένειες σε σταθερή βάση και ενίοτε και άλλοι συμπολίτες μας όπως Ρομά και πρόσφυγες.

«Στην Περιχώρησης»

Για τη δράση της «Περιχώρησις» που βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, ενημερώθηκαν στη συνέχεια ο κ. Νταντάμης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο  Πρόεδρος της «Περιχώρησις» κ. Πάρις Παπαγεωργίου, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Ναζιρίδης, ο Ταμίας κ. Γιώργος Βαρυτιμίδης, το εκτελεστικό μέλος κα Αλεξάνδρα Νικολαρά και το μέλος κ. Γιάννη Λαζαρίδη.

Η «Περιχώρησις», χρηματοδοτούμενη από ιδιώτες δωρητές και σε συνεργασία με στρατηγικούς εταίρους, έχει αναλάβει προγράμματα για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας και προστασίας προς τους πρόσφυγες και υλοποιεί μια ευρεία σειρά προγραμμάτων που συμπεριλαμβάνουν διανομή τροφίμων, προστασία, στέγαση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, νομική αρωγή και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Γ. Νταντάμης

«Αισθάνομαι πολύ περήφανος και συγκινημένος. Χαίρομαι που υπάρχουν συμπολίτες μας με τέτοια δράση. Την αλληλεγγύη, που δίδαξε και ο Ιησούς Χριστός, εσείς την εφαρμόζεται στην πράξη. Είναι τιμή μας που υπάρχουν άνθρωποι όπως εσείς και μακάρι το παράδειγμά σας να το μιμηθούμε όλοι. Η δική μας φιλοσοφία και πρόταση για τον Δήμο Κατερίνης είναι να γίνουμε μια ζεστή αγκαλιά για όλους. Να στηρίξουμε τους αδύναμους και διαφορετικούς, να παρέχουμε φροντίδα και αποδοχή. Σας ευχαριστώ για αυτό το τόσο όμορφο και εποικοδομητικό απόγευμα», δήλωσε ο επικεφαλής της «Ανανέωση Τώρα».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΤΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Βαγγέλης Λαγδάρης: «Τα μεγάλα ζητήματα της περιοχής μας θέλουν εμπειρία και γνώση»

Έκλεισε ο κύκλος των συναντήσεων τοπικών φορέων και στελεχών της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία

Θανάσης Λιακόπουλος: Επείγον αίτημα οικονομικής ενημέρωσης

Την ώρα που συνεχίζονται τα κακής ποιότητας πρόχειρα προεκλογικά έργα σε διάφορα σημεία του Δήμου μας από την απερχόμενη δημοτική αρχή, η λίστα των απλήρωτων υπαλλήλων δεν τελειώνει ποτέ... Μετά...

Παρουσίαση προγράμματος και υποψηφίων για τον Κώστα Κουκοδήμο

Παρουσίασε 250 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους  και Συμβούλους Κοινοτήτων από όλες τις εκλογικές περιφέρειες του Δήμου Κατερίνης

«Η Αρχιτεκτονική είναι η σκηνή στην οποία εξελίσσεται η ζωή των ανθρώπων»

Ανάμεσα σε συναδέλφισσες και συνάδελφους Αρχιτέκτονες βρέθηκε ο Γιώργος Νταντάμης απολαμβάνοντας μια ιδιαίτερη συζήτηση για την αρχιτεκτονική της πόλης. Τον υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης υποδέχθηκαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Πιερίας...

Την Κατερίνη επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Γιαννούλης

Στην Κατερίνη, την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, περιόδευσε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

Επίσημη παρουσίαση του προγράμματος για τον Βαγγέλη Γερολιόλιο

Παρουσίασε τους 95 πρώτους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης ΣΥΝΘΕΣΗ και τους 10 άξονες του προγράμματος του – Συγκινημένος στην ομιλία του από τη μοναδική σε όγκο εκδήλωση ο Βαγγέλης Γερολιόλιος...

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.