Menu

Βαγγέλης Λαγδάρης: «Τα μεγάλα ζητήματα της περιοχής μας θέλουν εμπειρία και γνώση»

lagdarisforeis1

Έκλεισε ο κύκλος των συναντήσεων τοπικών φορέων και στελεχών της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία

 Με εποικοδομητικές συζητήσεις σε Κολινδρό και Αιγίνιο έκλεισε ο κύκλος συναντήσεων που είχε ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης με εκπροσώπους φορέων και των τεσσάρων Δημοτικών Ενοτήτων, παρουσία και μελών της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία. Η βαρύτητα έπεσε σε ζητήματα κτιριακών και άλλων υποδομών, εκδηλώσεων και συνεργασιών, αλλά και σε έργα που θα αλλάξουν τη ζωή των πολιτών και αφορούν το σύνολο του δήμου.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, «τα μεγάλα ζητήματα της περιοχής μας θέλουν εμπειρία και γνώση». Αυτό είναι ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών  για τη Βόρεια Πιερία, τα στελέχη της οποίας έχουν αποδείξει ότι αξίζουν και τιμούν την εμπιστοσύνη που τους δείχνει η τοπική κοινωνία. Οι καλεσμένοι ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα θέματα του Δήμου και με τη σειρά τους εξέφρασαν αιτήματα. Ακόμα, τονίστηκε η ανάγκη ευρύτερων συνεργασιών για το καλό της τοπικής κοινωνίας.

Ο κ. Λαγδάρης τόνισε ότι «ανταγωνιζόμαστε μεγάλους δήμους για τα χρηματοδοτικά προγράμματα και κάνουμε ότι είναι δυνατό για να τα αξιοποιούμε ώστε μην επιβαρύνουμε τους δημότες», και ενημέρωσε ότι ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού είναι ένας από τους 13 πρώτους δήμους που ενέταξε στο πρόγραμμα Φιλοδημος αθλητικα έργα. Επιπλέον, έγινε αναφορά στα πράσινα σημεία που θα δημιουργηθούν σε κάθε Δημοτική Ενότητα και σε μεταφερόμενο κοντέινερ για την απόρριψη μπαζών.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον έγινε δεκτή και η ενημέρωση για την χρήση ψηφιακής τεχνολογίας ώστε ο δημότης να καταθέτει αιτήματα προς τις υπηρεσίες του δήμου, και να έχει πληροφόρηση για την πορεία τους. «Έτσι θα φαίνεται ποιοι αρμόδιοι έχουν δει το αίτημα και τι έχει γίνει σχετικά», σχολίασε ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, για να κλείσει την συνάντηση προτρέποντας τους παρευρισκόμενους να εμπιστευτούν στις επερχόμενες εκλογές άτομα που ακούν, συνεργάζονται, και συνθέτουν.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΤΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Χρήστος Λιανός: «Για έναν Δήμο που αξίζει και θέλεις να ζεις»

Μετά από πέντε χρόνια ενεργής συμμετοχής στην τοπική αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης, ο Χρήστος Λιανός διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την επανεκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο, με τον συνδυασμό...

Ο Νίκος Μπίνιας υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά»

Ο Νίκος Μπίνιας κατέρχεται ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Πιερία με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά» και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας τον Χρήστο Γιαννούλη.

Γιώργος Νταντάμης: «Τα αρχαία μας είναι ο πλούτος μας, η μακεδονική κληρονομιά μας»

Σοβαρά ζητήματα που αφορούν τον πολιτισμό και την προώθηση - προβολή του αρχαιολογικού πλούτου της Πιερίας συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, Γιώργου Νταντάμη, στην Εφορεία Αρχαιοτήτων...

Επίσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Πιερία

Την Κατερίνη και περιοχές της Πιερίας επισκέφτηκε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. 

Η Κατερίνη σήμερα στέλνει μήνυμα νίκης και ανανέωσης με δήμαρχο τον Γιώργο Νταντάμη

Ραντεβού σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου, στις 8:30 μ.μ., στον πεζόδρομο της Μ. Αλεξάνδρου (συμβολή οδών Μ. Αλεξάνδρου και Γ. Ολυμπίου), στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υπ. Δημάρχου Κατερίνης Γιώργου Νταντάμη...

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Κατερίνης

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Κατερίνης και έχει ως εξής:  

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.