Menu

Βαγγέλης Λαγδάρης: «Δεν έχουμε ζητήσει τη στήριξη κανενός κόμματος»

lagdaris

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία και ο επικεφαλής της εκφράζουν βαθύτατη έκπληξη για ανακοινώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για κομματική στήριξη προς τον δημοτικό συνδυασμό μας.

Πρόκειται για μια εντελώς αυθαίρετη και καταχρηστική ενέργεια, οφείλουμε να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας ότι δεν έχουμε ζητήσει τη στήριξη κανενός κόμματος – ούτε φυσικά και του ΣΥΡΙΖΑ – και ότι είμαστε ένας συνδυασμός πραγματικά ανεξάρτητος και ακηδεμόνευτος, αναπόσπαστο γέννημα και συστατικό της τοπικής μας κοινωνίας. Οι δεσμοί μας είναι μόνο με τους πολίτες και τα συμφέροντά τους, γι’ αυτό και πορευόμαστε αδιαπραγμάτευτα, χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, με καθαρές θέσεις και προτάσεις και ανθρώπους άξιους που πιστεύουν γνήσια σε αυτή την πορεία και είναι πρόθυμοι να συνεισφέρουν ανιδιοτελώς για το καλό του τόπου μας.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας είναι, πράγματι, δημιουργικοί άνθρωποι ασφαλώς με τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω τους, όμως πάνω από όλα διακατέχονται από την ελευθερία της σκέψης, το αίσθημα της δικαιοσύνης και του μόχθου, δεκτικοί στις προκλήσεις του αύριο και επικεντρωμένοι με όλες τις δυνάμεις τους στην αναμόρφωση και ανάδειξη του δήμου μας. Βασική τους έγνοια είναι να εκφράσουν αυθεντικά τα αιτήματα των συμπατριωτών μας, να βρουν τις λύσεις στα προβλήματά τους, πέρα και πάνω από επίπλαστες διαχωριστικές γραμμές, που μάλιστα στο επίπεδο της Τ.Α. είναι εντελώς περιττές και ζημιογόνες.

Γι’ αυτό και διαψεύδουμε κατηγορηματικά τη σχετική ανακοίνωση και ζητούμε να αποσυρθεί από την ανακοίνωση ο συνδυασμός μας, για την αποκατάσταση της αλήθειας. Ο συνδυασμός μας ήταν και παραμένει ανεξάρτητος και στηρίζεται μόνο από τους πολίτες της βόρειας Πιερίας.

Δεσμευόμαστε ότι το βράδυ των εκλογών δεν θα υπάρχει κανένα χρώμα κόμματος στον χάρτη των αποτελεσμάτων στον ανεξάρτητο συνδυασμό μας.

Υ.Γ. : Εξ’ άλλου, η ανακοίνωση της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας διαψεύδει τη σχετική ανακοίνωση, η οποία μόνο στον αποπροσανατολισμό και στην αναστάτωση των πολιτών στοχεύει.

Εκ του Γραφείου Τύπου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΤΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Χρήστος Λιανός: «Για έναν Δήμο που αξίζει και θέλεις να ζεις»

Μετά από πέντε χρόνια ενεργής συμμετοχής στην τοπική αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης, ο Χρήστος Λιανός διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την επανεκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο, με τον συνδυασμό...

Ο Νίκος Μπίνιας υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά»

Ο Νίκος Μπίνιας κατέρχεται ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Πιερία με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά» και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας τον Χρήστο Γιαννούλη.

Γιώργος Νταντάμης: «Τα αρχαία μας είναι ο πλούτος μας, η μακεδονική κληρονομιά μας»

Σοβαρά ζητήματα που αφορούν τον πολιτισμό και την προώθηση - προβολή του αρχαιολογικού πλούτου της Πιερίας συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, Γιώργου Νταντάμη, στην Εφορεία Αρχαιοτήτων...

Επίσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Πιερία

Την Κατερίνη και περιοχές της Πιερίας επισκέφτηκε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. 

Η Κατερίνη σήμερα στέλνει μήνυμα νίκης και ανανέωσης με δήμαρχο τον Γιώργο Νταντάμη

Ραντεβού σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου, στις 8:30 μ.μ., στον πεζόδρομο της Μ. Αλεξάνδρου (συμβολή οδών Μ. Αλεξάνδρου και Γ. Ολυμπίου), στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υπ. Δημάρχου Κατερίνης Γιώργου Νταντάμη...

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Κατερίνης

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Κατερίνης και έχει ως εξής:  

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.