Menu

Η νίκη της «Ανανέωσης Τώρα», είναι νίκη των Δημοτών και του Δήμου Κατερίνης

ananeosiepistol1

Φίλες και φίλοι,

Καθώς ο προεκλογικός αγώνας κορυφώνεται, πλησιάζει η κρίσιμη στιγμή της τελικής αναμέτρησης. Είναι πραγματικά ιστορική η επιλογή που καλούμαστε να κάνουμε. Κρίνεται η ποιοτική ανανέωση του τοπικού πολιτικού δυναμικού. Μια αναγκαία προϋπόθεση, αν θέλουμε να βγούμε από τη σημερινή μίζερη πραγματικότητα που βιώνει ο Δήμος μας.

Για να γυρίσουμε σελίδα στον τόπο μας, πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη στο πολιτικό κατεστημένο που διοικεί τα τελευταία 13 χρόνια την περιοχή μας. Ένα κατεστημένο που από τον φόβο της ήττας προσπαθεί να «πνίξει» οτιδήποτε αναγεννητικό, αναζωογονητικό και δημιουργικό προφέρεται ως επιλογή στην τοπική μας κοινωνία. Τα παραδείγματα πολλά και γνωστά σε όλους.

Στην «Ανανέωση Τώρα» είμαστε ένας ανεξάρτητος, ενωτικός και δημοκρατικός δημοτικός συνδυασμός, μια μικρογραφία της ανθρωπογεωγραφίας του τόπου μας. Είμαστε αυθεντικοί και με γνήσιο ενδιαφέρον για τον τόπο μας. Γι αυτό και ενοχλήσαμε. Γι αυτό και βρεθήκαμε στον κυκλώνα απίστευτων συκοφαντιών και πολλές φορές ανάρμοστων πρακτικών. Όμως, γίναμε πιο δυνατοί γιατί ξέρουμε ότι τα «καρποφόρα δέντρα» πετροβολούν.

Είμαστε άνθρωποι της καθημερινότητας, της διπλανής πόρτας. Άνθρωποι που μοιραζόμαστε μαζί σας αγωνίες, χαρές και λύπες, όνειρα, για ένα καλύτερο αύριο, για έναν Δήμο που αξίζει να ζούμε.

Ήρθε η ώρα της απόφασης γι αυτό και σας  προσκαλώ να προχωρήσουμε μαζί γιατί είμαστε η μόνη αξιόπιστη επιλογή. Είμαστε οι μόνοι που θα εφαρμόσουμε κάθε προεκλογική μας δέσμευση. Όχι μόνον γιατί μπορούμε, αλλά κυρίως γιατί θέλουμε.

Στις 26 Μάιου λέμε όχι στο παλιό, το φθαρμένο, το νοσηρό. Εμπιστευόμαστε τη δύναμη της ανανέωσης, της ελπίδας και της προοπτικής.

Ελάτε μαζί να χτίσουμε το νέο, το ελπιδοφόρο, το δυναμικό. Να προχωρήσουμε στο μέλλον, με δύναμη, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα.

Η Νίκη της «Ανανέωσης Τώρα», είναι νίκη των Δημοτών και του Δήμου Κατερίνης.

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ, ΔΥΝΑΤΑ με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ!

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Δ. Νταντάμης

Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα»

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΤΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Χρήστος Λιανός: «Για έναν Δήμο που αξίζει και θέλεις να ζεις»

Μετά από πέντε χρόνια ενεργής συμμετοχής στην τοπική αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης, ο Χρήστος Λιανός διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την επανεκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο, με τον συνδυασμό...

Ο Νίκος Μπίνιας υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά»

Ο Νίκος Μπίνιας κατέρχεται ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Πιερία με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά» και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας τον Χρήστο Γιαννούλη.

Γιώργος Νταντάμης: «Τα αρχαία μας είναι ο πλούτος μας, η μακεδονική κληρονομιά μας»

Σοβαρά ζητήματα που αφορούν τον πολιτισμό και την προώθηση - προβολή του αρχαιολογικού πλούτου της Πιερίας συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, Γιώργου Νταντάμη, στην Εφορεία Αρχαιοτήτων...

Επίσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Πιερία

Την Κατερίνη και περιοχές της Πιερίας επισκέφτηκε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. 

Η Κατερίνη σήμερα στέλνει μήνυμα νίκης και ανανέωσης με δήμαρχο τον Γιώργο Νταντάμη

Ραντεβού σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου, στις 8:30 μ.μ., στον πεζόδρομο της Μ. Αλεξάνδρου (συμβολή οδών Μ. Αλεξάνδρου και Γ. Ολυμπίου), στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υπ. Δημάρχου Κατερίνης Γιώργου Νταντάμη...

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Κατερίνης

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Κατερίνης και έχει ως εξής:  

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.