Menu

«Έχουμε την εμπειρία, τη γνώση και κυρίως τη θέληση να αλλάξουμε τον τόπο μας!»

geroliolioskotina1

Στη Σκοτίνα συνέχισε το πρόγραμμα των ομιλιών του, χθες Τρίτη, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΣΥΝΘΕΣΗ, Βαγγέλης Γερολιόλιος, που έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους της περιοχής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Δίου Ολύμπου αναφέρθηκε στην εγκατάλειψη που ένιωσε η Σκοτίνα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήταν για την περιοχή η χειρότερη τετραετία των τελευταίων 30 χρόνων.

Συμπλήρωσε πως κανένα έργο μικρό ή μεγάλο δεν προγραμματίσθηκε και δεν υλοποιήθηκε σε Σκοτίνα - Παραλία Σκοτίνας - Άνω Σκοτίνα, λέγοντας πως η στάση του δήμου απέναντι στους κατοίκους της περιοχής χαρακτηρίζεται μόνο από αδιαφορία και απαξίωση. Γι’ αυτό λοιπόν η επόμενη τετραετία είναι πολύ κρίσιμη για τη πρόοδο του χωριού.

Θέτοντας τους βασικούς στόχους και τις άμεσες προτεραιότητες του συνδυασμού για την Σκοτίνα ο Βαγγέλης Γερολιόλιος είπε, ότι άμεσα θα ξεκινήσει η καταγραφή των προβλημάτων της περιοχής, όπως η αντιπλημμυρική θωράκιση με έργα στα ρέματα «Αγίου Γεωργίου» και «Αγίου Νικολάου», η επισκευή της γέφυρας στο ρέμα «Παππά», ο καθαρισμός των υπόλοιπων ρεμάτων της περιοχής, η κατασκευή τάφρου που θα δώσει οριστική λύση, η αξιοποίηση για άρδευση της πηγής «Γιαταγάνα», η αντικατάσταση του δικτύου άρδευσης, η ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου, η εφαρμογή του σχεδίου πόλεως στη Σκοτίνα, η ένταξη εντός σχεδίου πόλεως της περιοχής Φέσσα, μια νέα γεώτρηση ύδρευσης για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες τη θερινή περίοδο, εργασίες αποκατάστασης στο αγροτικό οδικό δίκτυο αλλά και στο εσωτερικό δίκτυο δρόμων.

Αναφερόμενος στο κάμπινγκ της Σκοτίνας ο Βαγγέλης Γερολιόλιος τόνισε ότι δυστυχώς παραμένει κλειστό και αναξιοποίητο για πάνω από 20 χρόνια και χρήζει διερεύνησης η κατάσταση αυτή. Η λειτουργία του κάμπινγκ θα μπορούσε να αποτελέσει κύριο μοχλό ανάπτυξη της περιοχής.

Σε ό,τι αφορά την Παραλία Σκοτίνας στις προγραμματικές θέσεις της ΣΥΝΘΕΣΗΣ, όπως ανέφερε ο Βαγγέλης Γερολιόλιος περιλαμβάνονται : Η ένταξη του υπόλοιπου οικισμού στο Σχέδιο Παραθεριστικής Κατοικίας, η ύδρευση, η πεζοδρόμηση του κεντρικού δρόμου και η αξιοποίηση των κοινόχρηστων δημοτικών χώρων, δημιουργία χώρου στάθμευσης,

Τέλος, για τον παραδοσιακό οικισμό της Άνω Σκοτίνας ανέφερε ότι θα ενισχυθούν οι υποδομές, η συντήρηση, η προστασία, η αξιοποίηση και η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής.

« Έχουμε την εμπειρία, έχουμε την γνώση, αλλά πάνω από όλα έχουμε την θέληση να το κάνουμε. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα, με άμεσες μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες δράσεις. Το αξίζουμε όλοι μας, αλλά περισσότερο το αξίζουν και το οφείλουμε στους νέους, στα παιδιά μας, είπε κλείνοντας ο υποψήφιος δήμαρχος Δίου Ολύμπου χειροκροτούμενος από τους συγκεντρωμένους κατοίκους.

Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Δήμου καθώς και των τοπικών συμβούλων Κοινότητας Σκοτίνας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΤΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Χρήστος Λιανός: «Για έναν Δήμο που αξίζει και θέλεις να ζεις»

Μετά από πέντε χρόνια ενεργής συμμετοχής στην τοπική αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης, ο Χρήστος Λιανός διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την επανεκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο, με τον συνδυασμό...

Ο Νίκος Μπίνιας υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά»

Ο Νίκος Μπίνιας κατέρχεται ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Πιερία με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά» και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας τον Χρήστο Γιαννούλη.

Γιώργος Νταντάμης: «Τα αρχαία μας είναι ο πλούτος μας, η μακεδονική κληρονομιά μας»

Σοβαρά ζητήματα που αφορούν τον πολιτισμό και την προώθηση - προβολή του αρχαιολογικού πλούτου της Πιερίας συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, Γιώργου Νταντάμη, στην Εφορεία Αρχαιοτήτων...

Επίσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Πιερία

Την Κατερίνη και περιοχές της Πιερίας επισκέφτηκε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. 

Η Κατερίνη σήμερα στέλνει μήνυμα νίκης και ανανέωσης με δήμαρχο τον Γιώργο Νταντάμη

Ραντεβού σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου, στις 8:30 μ.μ., στον πεζόδρομο της Μ. Αλεξάνδρου (συμβολή οδών Μ. Αλεξάνδρου και Γ. Ολυμπίου), στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υπ. Δημάρχου Κατερίνης Γιώργου Νταντάμη...

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Κατερίνης

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Κατερίνης και έχει ως εξής:  

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.