Menu

Η Ελένη Χριστοφορίδου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Θανάση Λιακόπουλο

xristoforidou eleni

Μία γυναίκα με όραμα και μεγάλη διάθεση προσφοράς, η Ελένη Χριστοφορίδου, θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου.

Ένας δυναμικός άνθρωπος, με πολλά χρόνια αθόρυβης δουλειάς και προσφοράς στον συνάνθρωπο, θα δώσει το παρών στις εκλογές του Μαΐου μετά από πολλή ανάλυση και ώριμη σκέψη: «Έψαξα για μήνες το θέμα των δημοτικών εκλογών, μιας και είχα την τιμή να δεχτώ πολλές προτάσεις από υποψηφίους Δημάρχους.

Με κέρδισε η προσέγγιση του Θανάση Λιακόπουλου, μιας και είναι ξεκάθαρο ότι ξέρει τα θέματα πολύ καλά, έχει τις λύσεις, έχει συγκροτήσει μία πολύ ισχυρή ομάδα ανθρώπων γύρω του, αλλά πάνω από όλα είναι ένας άνθρωπος που κοιτά την ουσία, το αποτέλεσμα που θα αλλάξει τη ζωή των δημοτών. Οι αρχές και οι αξίες μου ταιριάζουν με αυτές του Θανάση και είναι τιμή μου να είμαι υποψήφια μαζί με αυτόν και τους δεκάδες άξιους συνυποψήφιούς μου. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του». 

«Αγαπώ τον Δήμο μου / Σέβομαι τους συνανθρώπους μου. Να πάμε από το Εγώ στο Εμείς για να υλοποιήσουμε τα έργα που θα αλλάξουν τη ζωή μας»

Η Ελένη Χριστοφορίδου προτάσσει την πολυσυλλεκτικότητα του συνδυασμού του Θανάση Λιακόπουλου και την έμφασή του στο να πάμε σε ένα άλλο μοντέλο διοίκησης, από το Εγώ στο Εμείς: «Αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος επειδή σέβομαι και αγαπώ τους συνανθρώπους μου, αγαπώ τον τόπο που όχι απλώς διαμένω αλλά νιώθω και κομμάτι της ζωής μου. Σέβομαι τους συνανθρώπους μου, θέλω να προσφέρω ακόμη περισσότερα στην κοινωνία και μπορώ να κάνω τη διαφορά με ουσία και πολλή δουλειά. 

Μου άρεσε ότι ο συνδυασμός μας είναι ο μόνος που έχει πρόγραμμα με σοβαρές λύσεις για τα προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο, αλλά και ότι είναι πολυσυλλεκτικός. Όλοι ξέρουμε την κομματική επιλογή του Θανάση, αλλά ταυτόχρονα στον συνδυασμό κανείς δεν ενδιαφέρεται για αυτό, μου αρέσει η αποστασιοποίηση από κομματικές κατευθύνσεις, εμείς πάμε στις εκλογές για να αλλάξουμε τον Δήμο!  

Ο Δήμος μας, ο Δήμος Κατερίνης, έχει μεγάλες δυνατότητες, χρόνια τις συζητάμε χωρίς να μετουσιώνονται σε έργα που θα αλλάξουν τη ζωή μας. Πιστεύω ότι αυτά τα έργα θα υλοποιηθούν μόνο αν πάμε από το Εγώ στο Εμείς και χαίρομαι γιατί ο Θανάσης και όλη μας η ομάδα κινείται σε αυτή την κατεύθυνση!  

Δελτίο Τύπου συνδυασμού Θανάση Λιακόπουλου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΤΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Βαγγέλης Λαγδάρης: «Τα μεγάλα ζητήματα της περιοχής μας θέλουν εμπειρία και γνώση»

Έκλεισε ο κύκλος των συναντήσεων τοπικών φορέων και στελεχών της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία

Θανάσης Λιακόπουλος: Επείγον αίτημα οικονομικής ενημέρωσης

Την ώρα που συνεχίζονται τα κακής ποιότητας πρόχειρα προεκλογικά έργα σε διάφορα σημεία του Δήμου μας από την απερχόμενη δημοτική αρχή, η λίστα των απλήρωτων υπαλλήλων δεν τελειώνει ποτέ... Μετά...

Παρουσίαση προγράμματος και υποψηφίων για τον Κώστα Κουκοδήμο

Παρουσίασε 250 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους  και Συμβούλους Κοινοτήτων από όλες τις εκλογικές περιφέρειες του Δήμου Κατερίνης

«Η Αρχιτεκτονική είναι η σκηνή στην οποία εξελίσσεται η ζωή των ανθρώπων»

Ανάμεσα σε συναδέλφισσες και συνάδελφους Αρχιτέκτονες βρέθηκε ο Γιώργος Νταντάμης απολαμβάνοντας μια ιδιαίτερη συζήτηση για την αρχιτεκτονική της πόλης. Τον υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης υποδέχθηκαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Πιερίας...

Την Κατερίνη επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Γιαννούλης

Στην Κατερίνη, την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, περιόδευσε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

Επίσημη παρουσίαση του προγράμματος για τον Βαγγέλη Γερολιόλιο

Παρουσίασε τους 95 πρώτους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης ΣΥΝΘΕΣΗ και τους 10 άξονες του προγράμματος του – Συγκινημένος στην ομιλία του από τη μοναδική σε όγκο εκδήλωση ο Βαγγέλης Γερολιόλιος...

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.