Menu

Πρωτοχρονιά στο Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης

parkoxromatonenarxi2018d

Ένα θεματικό πάρκο που έχει ξετρελάνει τους μικρούς και κάνει τους μεγάλους να αφεθούν στην χαρά της λάμψης και της γιορτής

Ένα πλούσιο πρόγραμμα με μουσικοχορευτικά δρώμενα, συναυλίες, παιχνίδια και κεράσματα, face painting, εικαστικά εργαστήρια, θεατρικές και κουκλοθεατρικές παραστάσεις, τσίρκο δρόμου, σόου με σαπουνόφουσκες, παραμυθοαφηγήσεις και άλλα, που συμπληρώσουν το γιορτινό σκηνικό, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν  έως και τις 5 Ιανουαρίου οι χιλιάδες καθημερινοί επισκέπτες του Πάρκου των Χρωμάτων της Κατερίνης.

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 10:00 οι μικροί δημιουργοί του ΚΔΑΠ Star Kids κατασκευάζουν τα δικά τους Χριστούγεννα, ενώ στις 12:00 η ομάδα παιδικού θεάτρου και εκπαιδευτικών προγραμμάτων «Σκοινί – Κορδόνι» θα παρουσιάσει την παράσταση «Η Μαγεία των Χριστουγέννων». Στις 17:00 οι ΚΔΑΠ Star Kids χορεύτριες θα βρεθούν σε Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες και στις 18:00 το θέατρο Σκιών του Χρήστου Στανίση θα παρουσιάσει το έργο «Ο Καραγκιόζης και τα μαγικά Χριστούγεννα». Στις 20:00 στην κεντρική σκηνή του Πάρκου θα ανέβει, για ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, η Πολυτονική Ορχήστρα Κατερίνης υπό την διεύθυνση του Παναγιώτη Λιμπανοβνού.

Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 12:00 με την αφήγηση παραμυθιού από την Ανθή Θάνου «Τρυφερά Χριστουγεννιάτικα παραμύθια», ενώ στη 13:00 ο εμψυχωτής Σταύρος Μόσχης θα ξεκινήσει ένα «Θεατρικό παιχνίδι», για μικρά και μεγάλα παιδιά. Τη σκυτάλη θα παραλάβει στις 18:00 το TSIRCOLINO που έχει ετοιμάσει ένα Χριστουγεννιάτικο party με animateur, ξυλοπόδαρους, μάγους, μπαλονοκατασκευές και ζαχαρωτά. Στις 20:00 στην κεντρική σκηνή του Πάρκου των Χρωμάτων θα βρεθεί ο Κώστας Μυλώσης, ο οποίος δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Με τη μακροχρόνια πορεία του ως τραγουδιστής, γνωστός για την συμμετοχή του στο ιστορικό συγκρότημα Δυτικές Συνοικίες, τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί τη σόλο καριέρα του στη δισκογραφία.

Ο Δήμος Κατερίνης υποδέχεται το 2019 στο ΠΑΡΚΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ 

Πάει ο παλιός ο χρόνος….. Ελάτε όλοι να τον αποχαιρετήσουμε και μια καινούρια χρονιά να καλωσορίσουμε  στο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο, στην καρδιά της πόλης, στο Πάρκο των Χρωμάτων, που σκορπάει μαγεία και κάνει τα παραμύθια πραγματικότητα!!!

Λίγες ώρες πριν την υποδοχή του νέου έτους, ο Δήμος Κατερίνης προσκαλεί μικρούς και μεγάλους, για λίγες ακόμη ημέρες, να αφεθούνε στη μαγεία των γιορτών και να πιστέψουνε στα θαύματα, συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις  στο Πάρκο των Χρωμάτων.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκινούν στις 12:00 με την θεατρική παράσταση «Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΛΕΜΟΝΗΣ», από το θέατρο του Βορρά, για να συνεχιστούν στη 13:30 με το καθιερωμένο πλέον χριστουγεννιάτικο party με animateur, ξυλοπόδαρους, μάγους, μπαλονοκατασκευές και ζαχαρωτά  από την ομάδα του TSIRCOLINO, η οποία το απόγευμα στις 18:00 θα παρουσιάσει και ένα μοναδικό show με φωτιές. Το μουσικό πρόγραμμα πλαισιώνει το νεανικό συγκρότημα «GRAMBERY», που θα βρεθεί στην κεντρική σκηνή στις 20:00.

Την πρώτη ημέρα του χρόνου, την Τρίτη 1 Ιανουαρίου, το πρόγραμμα αρχίζει στις 18:00 με ένα ξέφρενο χριστουγεννιάτικο πάρτυ, που μόνο οι TSIRCOLINO ξέρουν να προσφέρουν, ενώ στις 20:00 ξεκινά μια μοναδική συναυλία ελαφρολαϊκής μουσικής με τη συμμετοχή των καλλιτεχνών: Βασίλη Βασιλειάδη, Δημήτρη Δαλαμήτρα, Ιωάννη Γαργαετίδη, Φρόσω Δεληγιαννίδου, Ιωάννη Πετρακίδη και Αντώνιο Πίτλιακα.

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.