Menu

Επιτυχίες αθλητών της Πιερίας στο Πανελλήνιο Κύπελλο Αναρρίχησης

anarrixisik

Στις 6 και 7 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στον Βόλο η πρώτη φάση του Πανελληνίου Κυπέλλου Αγωνιστικής Αναρρίχησης. Στο θεσμό παίρνουν μέρος αθλητές από όλες τις κατηγορίες. Η συμμετοχή 237 αθλητών είναι ενδεικτική της μεγάλης ανάπτυξης που έχει το άθλημα τα τελευταία χρόνια, ειδικά από τη στιγμή που εντάχθηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Το αγωνιστικό τμήμα του Rock School Climbing Wall  συμμετείχε στον αγώνα μαζί με τους αθλητές του Ο.Σ. Αιγινίου, δημιουργώντας έτσι μια ομάδα 25 αθλητών,  την δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα που συμμετείχε στον αγώνα Πανελληνίως. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι αθλητές προπονούνται από την Κερασίδου Στέλλα.

Οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κέρδισαν τις εντυπώσεις, καθώς αποκόμισαν θετικά σχόλια από τους συντελεστές των αγώνων και της ομοσπονδίας. Η συγκομιδή των μεταλλίων δεν είναι αμελητέα.

Δύο χρυσά μετάλλια από την Σπανού Ευτυχία που αγωνιζόταν στην κατηγορία κορασίδες Α και τον Αποστολόπουλο Ιωάννη στους παίδες Γ και δύο ασημένια από τον Τζανίδη Αλέξη στην κατηγορία των εφήβων και τον Ζουλούμη Αναστάσιο στην κατηγορία των παίδων Γ, έφεραν τον σύλλογο του Αιγινίου στην τέταρτη θέση των μεταλλίων. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι το καλό επίπεδο των αθλητών, (οι 16 από τους 25 ήταν μέσα στις 8 πρώτες θέσεις στις κατηγορίες που συμμετείχαν) σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό των συμμετεχόντων οδήγησαν τον Ο. Σ. Αιγινίου στην πρώτη θέση του κυπέλλου βαθμολογικά.

Τα παραπάνω αποτελέσματα δείχνουν την σωστή δουλειά που πραγματοποιείται στο Rock School Climbing Wall αλλά και στον Ο.Σ. Αιγινίου, δημιουργώντας ένα μεγάλο σώμα φερέλπιδων νέων και αξιόλογων αθλητών, που αναδεικνύουν την περιοχή μας Πανελλαδικά.

Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν τις επιτυχίες τους και στους επερχόμενους αγώνες, σε πρωτάθλημα και  κύπελλο και ευελπιστούμε να τους δούμε με τα χρώματα της εθνικής μας,  εκπροσωπώντας την χώρα μας σε αγώνες του εξωτερικού.

Rock School Climbing Wall 

Κατερίνη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΤΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Χρήστος Λιανός: «Για έναν Δήμο που αξίζει και θέλεις να ζεις»

Μετά από πέντε χρόνια ενεργής συμμετοχής στην τοπική αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης, ο Χρήστος Λιανός διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την επανεκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο, με τον συνδυασμό...

Ο Νίκος Μπίνιας υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά»

Ο Νίκος Μπίνιας κατέρχεται ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Πιερία με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά» και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας τον Χρήστο Γιαννούλη.

Γιώργος Νταντάμης: «Τα αρχαία μας είναι ο πλούτος μας, η μακεδονική κληρονομιά μας»

Σοβαρά ζητήματα που αφορούν τον πολιτισμό και την προώθηση - προβολή του αρχαιολογικού πλούτου της Πιερίας συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, Γιώργου Νταντάμη, στην Εφορεία Αρχαιοτήτων...

Επίσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Πιερία

Την Κατερίνη και περιοχές της Πιερίας επισκέφτηκε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. 

Η Κατερίνη σήμερα στέλνει μήνυμα νίκης και ανανέωσης με δήμαρχο τον Γιώργο Νταντάμη

Ραντεβού σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου, στις 8:30 μ.μ., στον πεζόδρομο της Μ. Αλεξάνδρου (συμβολή οδών Μ. Αλεξάνδρου και Γ. Ολυμπίου), στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υπ. Δημάρχου Κατερίνης Γιώργου Νταντάμη...

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Κατερίνης

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Κατερίνης και έχει ως εξής:  

Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.